Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Şuan bende de öyle ama bende tarih ayın 17si şuan muhtemelen zaman farkı sebebinden kaynaklı hocam ayarlar kısmında saat dilimini İstanbul seçin sizde de muhtemelen 17'si olur aynı şekilde :)

sametseven

Alıntı yapılan: suskun - 17 Aralık 2015, 00:15:29
Şuan bende de öyle ama bende tarih ayın 17si şuan muhtemelen zaman farkı sebebinden kaynaklı hocam ayarlar kısmında saat dilimini İstanbul seçin sizde de muhtemelen 17'si olur aynı şekilde :)
Böyle dursun ellemeyeyim hocam banlamaya kıl tüy sebepler arıyorlar bazen. Böyle iyi

suskun

[IMG]http://fs5.directupload.net/images/151218/z74dsuo9.png[/img]

Ovv 0.015$ bot kontrol geldi nerdeyse tıklıyordum ha :D

gango

2 kere tıkladım 2 gün önce tırstım ban yicem diye sonra dikkatli dikkatli basmaya başladım bugün warningler gitmişti mutlu oldum  :D

Xibalba

5$ ödeme istendi.

suskun

bizde ikinci 5$'a ulaşıp ödeme istedik bakalım hadi hayırlısı :). İlk  ödeme gecikince tabi biraz siteye ara vermiştik bu sebeple ikinci ödeme isteği biraz geçe kaldı :DD ama bu sefer fire yok devam tıklamaya ikinci ödeme gelesiye uçuncu ödemeyi istemeye hazır oluruz inşallah :) cumleten bol kazançlar.

sametseven

2 gün önce ben de ödeme istedim. Arkadaşlar admine rica etsem benim upline'mi değiştirebilir mi ??? yoksa yeni hesap açmam şart mıdır. Bilgisi olan varsa cevabı için teşekkürler :)

gango

@suskun hocam aynı şeyi bende yaptım 3. ödemeye ara vermicem boşa geç kaldık  :D

suskun

ödeme suresi uzayınca insan işgilleniyor ister istemez @gango hocam :DD . Amma neyse geç olsun guç olmasın garanti ödeme yaptığını deneyimleyip öğrendik bizatihi kendimizde artık duzenli olarak devam edeceğiz inşallah kazancı guzel sonuçta :)

gango

:y @suskun  :y :y çok haklısın hocam denedik gördük şimdi yürüme zamanı  (yvr)