Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

universitely76

Bir keresinde bende karşılaşmıştım, daha bir şey tıklaman sayfayı yenileyince kaybolmuştu  :D
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 09 Mart 2012, 19:56:03
Bir keresinde bende karşılaşmıştım, daha bir şey tıklaman sayfayı yenileyince kaybolmuştu  :D
Arkadaş hiçmi merakın yok tutup çekeydin ya birini :D  valla birşeyler kazanıyoruz ama ne onu bilmiyorum Lucky Browser! Found Snow! on 3/9/2012 my acoountta gösteriyor bunu ama ne :D

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mart 2012, 19:57:33

Ayıu karı  :D
Filinta gibiyim üstüme hiççç alınmadım :g :g

lovablegs

bu ne ya yazık valla hepsi boşa gidiyor biz olmuyor dedikçe hala aynısını yolluyor   (sinir)

Error: Did Not Follow the Instructions and Surf Correctly.

FilmsizKalma

Sizin sorunlar genel bir sorunmuş.Dün açıklama yaptılar
Alıntı YapHello AyuWage Members,

Lately we have been getting complaints that our Search Websites are not working.
During our server switch earlier, some problems occurred that stopped them from functioning.
Our developers have found the problem and fixed it. Sorry for the inconvenience caused.
They should all be working smoothly as normal now.

-AyuWage Staff-

Artık 50 kredilik sitelerde bir sorun yaşamayacaksınız :)

lovablegs

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Mart 2012, 11:36:48
Sizin sorunlar genel bir sorunmuş.Dün açıklama yaptılar
Alıntı YapHello AyuWage Members,

Lately we have been getting complaints that our Search Websites are not working.
During our server switch earlier, some problems occurred that stopped them from functioning.
Our developers have found the problem and fixed it. Sorry for the inconvenience caused.
They should all be working smoothly as normal now.

-AyuWage Staff-

Artık 50 kredilik sitelerde bir sorun yaşamayacaksınız :)

krediler gittikten sonra mı akıllarına gelmiş  >:(

FilmsizKalma

Valla bilmiyorum işte en azından bundan sonrakiler kaçmaz :g
Benim 150 krediye ihtiyacım var tamalayıp 3. ödememi isteyip %80 ihtimalle bırakacağım takip etmeyi

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Mart 2012, 15:40:17
Benim 150 krediye ihtiyacım var tamalayıp 3. ödememi isteyip %80 ihtimalle bırakacağım takip etmeyi

Ya benim başımada bi iş geldi ama anlamadım. 2 gün önce çok ama çok eminimki 4100 civarı kredim vardı. Dün itibarı ile 9100 e çıktı. Bu arada reklam tıklamadım. Bişey yapmadım. Ne iş? :-[
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 12 Mart 2012, 19:33:20
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Mart 2012, 15:40:17

Ya benim başımada bi iş geldi ama anlamadım. 2 gün önce çok ama çok eminimki 4100 civarı kredim vardı. Dün itibarı ile 9100 e çıktı. Bu arada reklam tıklamadım. Bişey yapmadım. Ne iş? :-[
Lottomu yoksa :D:D gerçi lotto olsa 8600 olması lazım :D hocam bu arada reklam tıklamadı iseniz my account kısmında sol altta yazar kredinin nerden geldiği