Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoEroin

Site donuyor arada, boş yere uyarı aldım reklam tıklarken.
:D

Sitenin kendi yavaşlığı yüzünden uyarı alıyoruz.
:D

seboc58

merhaba arkadaşlar sayfamda  Warnings Accumulated from Browsing: 0 Warning(s) (Instruction Follow Checker) yazıyor yani 0 uyarım var.

Do Not Click Bot detection dışında bir uyarı nedeni var mı ? Sürpriz bir şekilde bir uyarı veriyor mu hiç ?

suskun

Alıntı yapılan: seboc58 - 26 Ocak 2016, 00:55:24
merhaba arkadaşlar sayfamda  Warnings Accumulated from Browsing: 0 Warning(s) (Instruction Follow Checker) yazıyor yani 0 uyarım var.

Do Not Click Bot detection dışında bir uyarı nedeni var mı ? Sürpriz bir şekilde bir uyarı veriyor mu hiç ?
Do Not Click Bot detection'ın altındaki normal reklama tıklayınca da uyarı veriyor keşfettiğimiz kadarıyla onun dışında vpn ile girersen uyarı alabilirsin veya direk banlanabilirsin de. Bir diğer söylentide çok aşırı kazanç sağlandığında ödeme zamanı banlıyormuş site duyduğumuz kadarıyla şahsım olarak gunluk 1$ uzerine çıkmadım reklam geldiği halde maksimum 1$ civarında bıraktım hep gunluk kazancı ve bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ödeme alma konusunda.

darkmelek

arkadaslar odemeleri ne zaman yapacaklar 2 tane bekleyen odemem var halen gelmedi  :n

suskun

Alıntı yapılan: darkmelek - 26 Ocak 2016, 09:50:59
arkadaslar odemeleri ne zaman yapacaklar 2 tane bekleyen odemem var halen gelmedi  :n
Muhtemelen ayın sonunda yaparlar diye duşunuyorum yani 4 gun sonra felan yapılacaktır inşallah.

darkmelek

Alıntı yapılan: suskun - 26 Ocak 2016, 11:27:29
Muhtemelen ayın sonunda yaparlar diye duşunuyorum yani 4 gun sonra felan yapılacaktır inşallah.

inş yaparlar site çok güzel kazandırıyor ama keşke ödemeleri hızlı yapsa 2 haftada 10 doalr kazandım

seboc58

teşekkürler cevaplar için arkadaşlar

Alıntı yapılan: suskun - 26 Ocak 2016, 11:27:29

her zaman mı ay sonunda ödeme yapıyor yoksa bu aya mahsus mu böyle oldu ?

suskun

Alıntı yapılan: seboc58 - 26 Ocak 2016, 14:41:43
teşekkürler cevaplar için arkadaşlar

her zaman mı ay sonunda ödeme yapıyor yoksa bu aya mahsus mu böyle oldu ?
Neye göre ödeme yaptıklarını şahsım olarak ben daha çözemedim farklı rivayetler de var bu konuda sadece tahmin yurttum en kötu ihtimalle ayda bir kere ödeme yapacaklarını duşunerekten  :)

Elektronick

Bu sitede krediye ayrı nakite ayrımı ödeme yapıyor :)

suskun

Alıntı yapılan: Elektronick - 26 Ocak 2016, 17:09:07
Bu sitede krediye ayrı nakite ayrımı ödeme yapıyor :)
Hayır kredi ve nakit aynı şeyi gösteriyor :) niye ikisinide ayrı ayrı gösteriyor bilmiyorum ama gereksiz bence :D

2000 kredi = 1$

Herhangi bir çevirme işlemi yapmak gerekmiyor kredi = dolar, dolar = kredi aynı her ikiside.