Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Reklamlar kökten kesildi bugün. 0,001 bile yok. Hadi hayırlı uğurlu olsun :D

Elektronick

Aynı durum Minutestaf içinde geçerli paypal gidince reklamlarıda Türklere kapadımı ne !!!

bykazancom

ne oldu bu ödemeler gelen giden yok

Cromwelle

Buda gitti arkadaş elimizi her attığımız şey kuruyor arkadaş işe bak.

chngrlp

12 gün önce ödeme istedim 29.06 gecesi geldi.5 dolar istedim payzaya 4,56 gelmiş.ödeme bekleyen arkadaşlar kontrol etsin.kapanır mı biter mi bilmiyorum.hayırlısı olsun eskisi gibi reklam yok.hayırlı geceler arkadaşlar.

Cromwelle

Alıntı yapılan: chngrlp - 30 Haziran 2016, 01:56:56
12 gün önce ödeme istedim 29.06 gecesi geldi.5 dolar istedim payzaya 4,56 gelmiş.ödeme bekleyen arkadaşlar kontrol etsin.kapanır mı biter mi bilmiyorum.hayırlısı olsun eskisi gibi reklam yok.hayırlı geceler arkadaşlar.
Reklam hiç yok bende de 4 dolara yakın var ama her girip baktığımda reklam görmüyorum eskisi gibi olsa.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bykazancom

................................

GameHunter

Yeni yöntemler eklemişler facebookta paylaşım yaparak kredi kazanma falan. Ama asla eski reklamlar gelmiyor. Galiba scam oldu ya da Türkiye'ye özel bir kısıtlama.

chngrlp

Alıntı yapılan: GameHunter - 11 Temmuz 2016, 18:30:44
Yeni yöntemler eklemişler facebookta paylaşım yaparak kredi kazanma falan. Ama asla eski reklamlar gelmiyor. Galiba scam oldu ya da Türkiye'ye özel bir kısıtlama.

birisi yaz oldumu ara veriyorlae demişti acaba yaz olduğu için fazla aktif tutumuyorlar mı.inşallah scam olmaz.

Cromwelle

Bence scam olmaz gibi sanırım türkiyedeki kullanıcılara özgü bir kısıtlama geldi herhalde.