Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batucan011

Beyler ben daha 975 kredim var yani 0.4875 :D 5 dolar olana kadar ohoo :D

voldemort

şimdi siteye girdim sabahtan beri tıklama yapıyordum birşey yoktu şimdi girdim siteye 2 hata yazıyor üst kısımda warning bölümünde ne yapmam lazım

batucan011

Alıntı yapılan: voldemort - 28 Şubat 2013, 19:57:23
şimdi siteye girdim sabahtan beri tıklama yapıyordum birşey yoktu şimdi girdim siteye 2 hata yazıyor üst kısımda warning bölümünde ne yapmam lazım
kardes uyari almissin beklicen bnce siteye 24 saat girme o uyari gidiyor bendede 2 uyari vardi  1 gun girmedim siteye 1 e dustu eger 3. Uyariyi alirsan hesabin bloke olr

drogba

ilk zamanlar bu uyarıları çok alacaksınız. tabiri caiz ise caylaklık dönemindesiniz. zaman geçtikçe site size daha az hata vermeye başlayacaktır.

enderege

Alıntı yapılan: batucan011 - 28 Şubat 2013, 20:15:31
eger 3. Uyariyi alirsan hesabin bloke olr
3. alınca uzak durun. 4. de uyarıyı göremezsin,banlanırsın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

voldemort

eyw tşkler,kontrol etmek içinde mi siteye giremiycez şimdi :d kaç uyarı kalmış diye yoksa en iyisi 1-2 gün siteye girmemek mi?

drogba

Alıntı yapılan: voldemort - 28 Şubat 2013, 20:21:31
eyw tşkler,kontrol etmek içinde mi siteye giremiycez şimdi :d kaç uyarı kalmış diye yoksa en iyisi 1-2 gün siteye girmemek mi?

o kadarda değil :)

nouma26

Sadece 3.uyarı ban sebebi değil.Böyle uyarı sıklıkları 15-20 cıvarında olursa benim gibi ödeme zamanı da ban alırsınız  :)

ElisaMcCline

3 uyarıda ban değil, sadece geçici suspend yok muydu ? ???
Ban olduğuna emin misiniz. ? ???

nouma26

Öyle bile olsa bence reklamlar açılmadığı zaman bence arkadaşlar şanslarını fazla zorlamamalı.Sistem yoğun olduğu zamanlar siz reklamı ızlesenız bıle hatalı olarak algılayabılıyor maalesef.Hiçbir ip-proxy  değiştirici kullanmama rağmen en son ödememi sırf çok fazla hatalı reklam seyrettiğim için ödemediler ve hesabı kapattılar....