Wapserv.info - (SCAM)

Başlatan erdalman, 19 Temmuz 2017, 15:43:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ealperen1

Diğer altcoinler için olan sitelerini de kulllanıyorum ama hiçbirinde bakiye yok.Site içinde paramız artsa da ödeme almak mümkün değil,faucet sahibinin bakiyeyi fullemesi lazım.
If you find me , trust me.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: ealperen1 - 03 Şubat 2018, 10:50:09
Diğer altcoinler için olan sitelerini de kulllanıyorum ama hiçbirinde bakiye yok.Site içinde paramız artsa da ödeme almak mümkün değil,faucet sahibinin bakiyeyi fullemesi lazım.

Sadece Ethereum , Litecoin , Doge ve bitcoin toplayabilirsiniz diğer faucetleri kapattı site sahibi. Şuan sitedeki anasayfadaki duyuruda söylediğine göre faucethubda exchange teklifinin kabul edilmesini bekliyor tekrar fauceti doldurmak için.

MarazEfendi

Önemli Duyuru : Sitede büyük bir güncelleme gerçekleşecek yakın zamanda hesaplarınızda coin bırakmayın çekin siteyle işiniz bitince çünkü değişimden sonra her şey yenilenecek balanceleriniz yanmasın. Sitede de duyuru yapılmış bu konu hakkında ana sayfasından inceleyebilirsiniz.

MarazEfendi

Önemli Duyuru : Sitede büyük bir güncelleme gerçekleşecek yakın zamanda hesaplarınızda coin bırakmayın çekin siteyle işiniz bitince çünkü değişimden sonra her şey yenilenecek balanceleriniz yanmasın. Sitede de duyuru yapılmış bu konu hakkında ana sayfasından inceleyebilirsiniz.

MarazEfendi

MarazEfendi

Faucet Kaldırılmıştır. Wapserv Ethereum,Litecoin,Bitcoin,BitcoinCash faucetleri aktiftir konu scame alınmalı. @kazims

MarazEfendi

Script değişikliği gerçekleşmiştir konu scame alınmalıdır bütün wapserv faucetleri tek bir sitede birleşmiştir. @kazims

cocoextra

MarazEfendi

02.05.2018

Script değişikliği gerçekleşti , eski hesaplar silindi bütün wapserv faucetleri tek bir site altına toplandı claim oranları ve dakika değişti. Siteye offerwall ve oyunlar eklendi , üyelik sistemi geldi , ödeme methodu olarak paypal eklendi , ref geliri %20 den %15 e düşürüldü.

Konu sitedeki değişikliğe göre tekrar düzenlendi.

sadolee

+1 dün üye oldum sms codu gelmedi admine mesaj çektim admindende cevap yok :)