Yatırımsız Günde Min. 30$ BTC Kazandıran Method Satılıktır

Başlatan Crystal, 21 Temmuz 2017, 17:11:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: cocoextra - 21 Temmuz 2017, 21:09:51
Ne dönüyo burda  ??? ???  :D

Arkadaş 600 tl verin size günlük 30 dolar kazandıran bi method satıcam diyo.Uluslararası bi forumdada konu açılmış.Aynı kişimi bilmiyorum ama o forumun eskileri konunun altına baya bi dayamış döşemişler.

[spoiler]https://bitcointalk.org/index.php?topic=2037640.0[/spoiler]

alex219

satmak istemenin nedeni ne ki  *) birşeylerde bir açık bulmuşun yararlanıyorsun büyük ihtimalde işte  :m

payners

Aslında böyle yöntemlerin önce 1 admine gösterilip denemesinden yanayım referans olarak yoksa günde 30$ dan ayda 900$(yaklaşık 3170 TL) kazandıran bir yöntemi 600 liraya satan biri dolandırıcı olarak görülür  :m

Biz ayda 100$ kazandıran kanalı 1.5 katı kazanca satıyorduk :D siz 6 günlük kazanca satıyorsunuz :D

Mucahid

payners

Mucahid

Alıntı yapılan: payners - 01 Ağustos 2017, 19:08:28
hocam benim referans lazım dememi mi bekliyordunuz  :g

Escrow kabul ettiğini yazmış.Escrow hizmetini ben verdiğim için olmadı tabii. :)

Bitcointalk yorumu olduğundan beridir konuya gelip yazmıyor.Aynı bilgilerin 10$ gibi bir fiyatla satıldığı yazıyordu konuda.  :y

Mucahid

Konu sahibi gece konuya girmiş ama cevap yazmadan çıkmış.Bunda bir iş var ama hayırlısı bakalım. :)

payners

ikose

@Crystal  açtığınız konunuzla ilgilenirmisiniz
Online olduğunuz halde yazılanlara cevap vermemişsiniz
yazılanlara cevap vermeyecekseniz
Konunuz Kilitlenecektir.

Moderasyon

meola147

Arkadaş yerine ben cevap versem olurmu günde 10 kuruş kazanma yöntemini satabilirim 5 kuruşa  (yvr)