Difbux.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan enginn_, 25 Ağustos 2017, 17:25:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginn_

(scm)

nebu

@enginn_ ödemen hayırlı olsun :) Bol kazançlar ;)

enginn_

enginn_

2. ödemem de anında alınmıştır.

[spoiler][/spoiler]

cimbomlu88

Difbux 2. ödememiz de anında gelmiştir ($) Üye olmak isteyen ve beraberce kazanmak isteyen tüm arkadaşları, imzamdaki kazanç havuzuna bekliyorum ;)

[spoiler]
[/spoiler]

enginn_

3. ödeme de anında gelmiştir...

[spoiler][/spoiler]

cimbomlu88

Difbux 3. ödememiz de anında gelmiştir ($) Bu ödemeyle birlikte toplamda $56.66 kazanmış olduk ($) Üye olmak isteyen ve beraberce kazanmak isteyen tüm arkadaşları, imzamdaki kazanç havuzuna bekliyorum ;)

[spoiler]
[/spoiler]

cimbomlu88

Difbux 4. ödememiz de anında gelmiştir ($) Bu ödemeyle birlikte toplamda $80.15 kazanmış olduk ($) Üye olmak isteyen ve beraberce kazanmak isteyen tüm arkadaşları, imzamdaki kazanç havuzuna bekliyorum ;)

[spoiler][/spoiler]

Nathan47

Kazancınız bol olsun. AVG'si kaçtır acaba?
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Nathan47 - 21 Ekim 2017, 18:55:29
Kazancınız bol olsun. AVG'si kaçtır acaba?
Teşekkürler @Nathan47  hocam :)

Avg değerleri 0.80-0.85 arasında değişiyor. Avg değerleri biraz düşük. O yüzden kısa vadeli düşünülecek bir site değil. Yatırımınızı çıkarmanız 3 ayı rahatlıkla bulacaktır ;)

Yeni Neobux olur mu bilmem ama orjinal bir site ve güzel de bir madalya sistemi özelliği var.( Sitedeki aktivileriniz sonucunda madalyalar kazanıyorsunuz ve bunları nakite çevirebiliyorsunuz)

Daha uzun süre buralarda olabilir bu site. 4. ayına başlamış olsa da risk alınabilir ;)