Difbux.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan enginn_, 25 Ağustos 2017, 17:25:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: enderege - 13 Aralık 2017, 17:16:57
Hayırlı olsun @cimbomlu88. :)
Teşekkürler @enderege hocam. Ben yatırımımı çıkardım :) Darısı herkesin başına ;)

enderege

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 13 Aralık 2017, 17:32:55
Ben yatırımımı çıkardım :) Darısı herkesin başına ;)

Daha ben yeniyim yaaa... Bu gidişlede bir senede anca çıkar yatırım. :D

Biraz taktik ver bakalım ne yapalım? Kaç RR de kalalım? Nasıl uzatalım vs.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: enderege - 13 Aralık 2017, 17:38:42
Daha ben yeniyim yaaa... Bu gidişlede bir senede anca çıkar yatırım. :D

Biraz taktik ver bakalım ne yapalım? Kaç RR de kalalım? Nasıl uzatalım vs.
Çok spesifik bir taktik yok hocam :) Autopay her zaman açık ve autopay'den sekenleri 1 aylık uzatıyorum hep %5 indirimle. 14 günde bir kendileri autorecycle oluyor zaten. Sitenin daha uzun süreler buralarda olabileceğini öngörüyo herkes. O yüzden refler, 60 veya 90 günlük uzatılabilir. @Nathan47 hocam bildiğim kadarıyla 150 gün uzatıyor :)

Ref sayısı olarak da 750RR'te kalmak en mantıklısı gözüküyor. 750RR x 0.80AVG=600click=6$, günlük getirisi oluyor.
Autopay masrafı  günlük 750RR x 0.0062=4,65$ oluyor. Ekstra masraflarla(seken reflerin uzatılması vs.) günlük masraf 5$ desek, günlük net karımız 1$ oluyor.

1000RR olduğunda autopay ücreti de zamlanıyor. Bu yüzden 750RR ile arasında pek bir fark yok. Ekstradan +50$ verip, 1000RR'e çıkmak çok mantıklı gelmedi bana ;)

enderege

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 13 Aralık 2017, 17:59:03
Çok spesifik bir taktik yok hocam :) Autopay her zaman açık ve autopay'den sekenleri 1 aylık uzatıyorum hep %5 indirimle. 14 günde bir kendileri autorecycle oluyor zaten. Sitenin daha uzun süreler buralarda olabileceğini öngörüyo herkes. O yüzden refler, 60 veya 90 günlük uzatılabilir. @Nathan47 hocam bildiğim kadarıyla 150 gün uzatıyor :)

Ref sayısı olarak da 750RR'te kalmak en mantıklısı gözüküyor. 750RR x 0.80AVG=600click=6$, günlük getirisi oluyor.
Autopay masrafı  günlük 750RR x 0.0062=4,65$ oluyor. Ekstra masraflarla(seken reflerin uzatılması vs.) günlük masraf 5$ desek, günlük net karımız 1$ oluyor.

1000RR olduğunda autopay ücreti de zamlanıyor. Bu yüzden 750RR ile arasında pek bir fark yok. Ekstradan +50$ verip, 1000RR'e çıkmak çok mantıklı gelmedi bana ;)

150 günlük uzatmak extra bir maliyet. Dışardan para yatırmak gerekir. İçerden çevrilmez. Ben 180$ içerdeyim şu an itibarı ile. Dışardan para yatırma veya yatırmamam konusunda kafam karışık. Bilsem  ki uzun süre batmaz ve 150 gün uzatmalarda AVG leri düşürmez o zaman uzatırım ama!... Nathan da sanırım fazla RR yoktu. Bana AVG 0,7 ile 0,8 arası geliyor. 0,8 neysede 0.7 AVG de RR ler 30 günlük uzatma ile ve hele hele 750 RR  de varsa zarar eder yahu... Ben  dün itibarı ile 500 RR ye çıktım. Duruma göre 750 yi düşünürüm. Bilgi için teşekkür ederim.

Kamrey

Alıntı yapılan: enderege - 13 Aralık 2017, 18:10:31
150 günlük uzatmak extra bir maliyet. Dışardan para yatırmak gerekir. İçerden çevrilmez. Ben 180$ içerdeyim şu an itibarı ile. Dışardan para yatırma veya yatırmamam konusunda kafam karışık. Bilsem  ki uzun süre batmaz ve 150 gün uzatmalarda AVG leri düşürmez o zaman uzatırım ama!... Nathan da sanırım fazla RR yoktu. Bana AVG 0,7 ile 0,8 arası geliyor. 0,8 neysede 0.7 AVG de RR ler 30 günlük uzatma ile ve hele hele 750 RR  de varsa zarar eder yahu... Ben  dün itibarı ile 500 RR ye çıktım. Duruma göre 750 yi düşünürüm. Bilgi için teşekkür ederim.

senin yaş tahtaya basmayacağını hepimiz biliyoruz :D

enderege

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 13 Aralık 2017, 18:12:07

senin yaş tahtaya basmayacağını hepimiz biliyoruz :D

Tahta kuru ama tahta kuruları tahtayı yediği için çürük olabilir. :P

Kamrey

:) @enderege hocam sen elinde büyüteç le mikroskopla geziyorsun hiçç öyle şeyleri sıkıntı etmeyiz :)

Nathan47

Ben sadece 250 RR'yi 150 gün uzattım ve durdum,
3-4 ay sonra daha çok ref alıp daha fazla büyütmeyi planlıyorum.
Size de ufaktan büyütmenizi tavsiye ederim.
750 RR'nin masrafı ve 250 RR'nin 150 gün uzatılmanın masrafı aynı sayılır.
Ben her hafta ref almak yerine kestirmeden aynı masraf ile 250 RR'yi 150şer gün uzatttım.
Günde en az 2 Dolar geliyor. Ve hesaplarıma göre net en az 1 Dolar kar ediyorum :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

Zess