Referansa ihtiyacı olan arkadaslar ilgilenecektir.

Başlatan mertreizyt, 26 Ağustos 2017, 12:54:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Tebrik ediyorum güvenliği geçebildiysen  :y
Ben senin yerinde olsam Raiblocks kasarım
Modem aç kapa, üyelik, mail onayı vb vb 3 cent için değmez bence
Raiblocks açılınca Leowork vb gibi sitelerde captcha çözmek daha mantıklı gibi?

mertreizyt

Kardeşim zaten gunde 8000 Captcha yapıyordum işi tek yaptıgmdan günlük 50 tl ye yakın bir para kazanıp + işlem ücreti ödememe taktıgını bilmeyenler var + transfer ücreti odemeyıp birazda btc de bekletp parayı katlıyordum fakat adamlar siteyi bakıma aldı raiblcoksu beklyrm kardeşm bende fakat para lazm işte o yuzden :)

bu arada yapacak arkadaslar leowork tavsiye etmem %40 ını sıze veriyor biz %100 alıyoruz ;)

caldera

Faucethub  faucetler'de claim yapabilirsin Raiblocks açılana kadar . Kasarsan günde rahat 30-40 bin sat yapabilirsin rahat. Sağlam faucetler var bildiğim hala
Yada Yandex'te task yap derim pc başında durursan günde 5 usd çıkarabilirsin oradan da   ;)

Ozkan1151

Alıntı yapılan: mertreizyt - 27 Ağustos 2017, 12:58:20
Kardeşim zaten gunde 8000 Captcha yapıyordum işi tek yaptıgmdan günlük 50 tl ye yakın bir para kazanıp + işlem ücreti ödememe taktıgını bilmeyenler var + transfer ücreti odemeyıp birazda btc de bekletp parayı katlıyordum fakat adamlar siteyi bakıma aldı raiblcoksu beklyrm kardeşm bende fakat para lazm işte o yuzden :)

bu arada yapacak arkadaslar leowork tavsiye etmem %40 ını sıze veriyor biz %100 alıyoruz ;)

işlem ücreti ödememe taktiğimi? bilgiyi paylaşmak güzeldir hocam  :D

mertreizyt

Kardeşim :D bu bi sır :) kb

siz o btc yi koinime gönderirken 100 satoshi alıyorlar fakat bizde 2.5 tl :)

:D Hatta bu taktikte satılıktır :D 15 TL

yanında bir cok bilgi vereceğim :)

edit : 100 satoshi demişim 100k satoshi olacaktı :) bu arada 2 hafta sonra ödeme falan deil anında ödeme :)

caldera

Özkan bilgi için 15'i veririm ben ama senden komisyon alırım ne dersin?
Çok merak ettim yöntemi  :m

mertreizyt

Musluk sitesine bende dun basladım fakat tam cozemedim :D
işh bugun cozcem bu arada butun gun pc basındaym o yuzden işsizlik gerektiren işler yapıyorum :D
Suan senin dedigin yandex taska bakacagım :d
EDİT: Yandex task dedign şey tolakaysa bir ara basladım cozemedm snir krizi gecirdm ondan oraya bi on  yargm var gıremyrm :D

Ozkan1151

Alıntı yapılan: caldera - 27 Ağustos 2017, 15:08:08
Özkan bilgi için 15'i veririm ben ama senden komisyon alırım ne dersin?
Çok merak ettim yöntemi  :m

gerek yok boşver :D mercatox da feeyi kişi kendi belirleyebiliyor orasıdır heralde

caldera

Toloka tabikide exp artırmaya çalış. Multi hesap serbest =)
Sabaha karşı gece 3-4 gibi gelen işleri yap.
Ben çok iyi kazandım bi ara kastım  ;)

mertreizyt

kardeşim marcetoxda min 30.000 satoshi yapıyorsun
ben bir kere yapmıstım ilk basladıgımda ve para 2.5 Hafta yaklask 17 * 18 gün gec geldi para borc almstm arkadastan
kullanan arkadaslara sorabılırsın .

bu arada yandex de görev olmuyordu ben denedıgımde yada anketi de pek anlamamıstım :/

bu arada faucethub hakkında bilgi verecebilecek olan var mı
ornegn faucethubdaki musluk siteleri btc adress yazıyor giriyrm fakat olmyr yani faceuet.io ya ozel bi link gerek sanrm :/

bu arada 100.000 satoshi yaklasık 17 - 18 tlydi suan kac tl bilmyrm
her defa işlem ücretinde 17-18 tl gidecek fakat 15 tl ye sunuyorum size.