Coinbase Hesap Kurtarma

Başlatan Mucahid, 05 Eylül 2017, 21:28:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Şu an bir mail geldi.Mailde inceleme sürüyor,inceleme süresi boyunca lütfen daha fazla mail göndermeyin demiş.Altına da gönderdiğim tüm mailleri sıralamış.Yaklaşık 30 mail kadar.  :g

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Mucahid - 08 Eylül 2017, 18:15:47
Şu an bir mail geldi.Mailde inceleme sürüyor,inceleme süresi boyunca lütfen daha fazla mail göndermeyin demiş.Altına da gönderdiğim tüm mailleri sıralamış.Yaklaşık 30 mail kadar.  :g

bu olay bana Esaretin Bedelindeki kütüphane için fon istemesini hatırlattı çok fazla mail postalayınca artık gönderme diye fon vermişlerdi   -:))

Mucahid

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 08 Eylül 2017, 18:40:03
bu olay bana Esaretin Bedelindeki kütüphane için fon istemesini hatırlattı çok fazla mail postalayınca artık gönderme diye fon vermişlerdi   -:))

Evet.Ben de çok iyi hatırlıyorum.Haftada bir yerine iki adet yazmaya başlamıştı. :)

ikose

Ooooo dondum kaldım 3 sayfayı okuyunca, geçmiş olsun Modum  :(

Mucahid

Alıntı yapılan: ikose - 08 Eylül 2017, 22:55:55
Ooooo dondum kaldım 3 sayfayı okuyunca, geçmiş olsun Modum  :(

Teşekkür ederim modum.  :)

Mucahid

Bugün 6. iş günü.Henüz bir gelişme yok.Mail göndermeye devam ediyorum.

Mucahid

İlk defa gerçek bir kişi tarafından bilgi maili geldi.Şifremi değiştirip hesabıma giriş yapmamı istemiş.Şifremi değiştirdim ancak henüz hesabım açılmadı.Bununla ilgili bir mail daha gönderdim.

inparaka

Geçmiş olsun, umarım bir an önce çözülür.

znrcn

Bende benzer bir nedenle aynı sorunu yaşamıştım. 2-3 hafta içinde tekrar aktif etmişlerdi hesabı. Eğer hesaptaki tüm btc miktarını aktif olarak kullanmıyorsanız Yüklü miktarlar için leadger nano s alsanız daha sağlıklı olur. İşlem yapacağınız miktarı yine online walletlerde tutar hızlı bir şekilde işlemlere devam edersiniz. @Mucahid

Mucahid

İyi dileklerin için teşekkürler. @inparaka

@znrcn Aktif edeceklerini düşünüyorum.Beklemedeyim.Fiziksel cüzdan kullanmıyorum ve kullanmayı düşünmüyorum.Teşekkürler tavsiyen için.  (a)