Ayda 1000-1500 TL Arası Garanti Kazanç! Videolu Kazanç Yöntemi Eğitimi

Başlatan EgemenTR, 07 Eylül 2017, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xibalba

Ya o kadar gizem yaratıldı ki :) belki hiç tarzıma uymayacak ama gene de bu kadar gizemden dolayı alacam :) cüzdanım çalındığı ve o sırada tatilde olmam ve  bulunduğum yerde ATM olmamasından dolayı nakitin büyük bir kısmının o sırada cüzdanda olmasından dolayı şu aralar sıkışığım biraz ayın 28 inde bir aksilik olmazsa alacam :)

@EgemenTR  hocam bana bir tane ayır sen tamam mı? :)
Sırf o taktik videosu için alacam :)

Faucetman

Merak etdiğim bişeyde mesela 10 dakika uğraşmakla 10-20 tl kazanç demişsiniz daha fazla 2 saat mesela uğraşırsak fazla kazanırmıyız?

Xibalba

Hayır işte ayrıntı  orada muhtemelen, sistemi uzun süre kullanınca anlıyor ve kendini kontrole alıyor. yani bir nev'i vur kaç.

Faucetman

Alıntı yapılan: Xibalba - 15 Eylül 2017, 18:29:56
Hayır işte ayrıntı  orada muhtemelen, sistemi uzun süre kullanınca anlıyor ve kendini kontrole alıyor. yani bir nev'i vur kaç.
Sistemi kullananlar konu sahibi cevaplarsa kesinleşmiş olur

Xibalba

Menfis

Beyler bence fazla merak etmeden deneyin derim en fazla riske aldığınız kadariyla gider ama video setini izleyip kurallara uyarsaniz oda gitmez :)

Faucetman

Alıntı yapılan: Menfis - 15 Eylül 2017, 18:41:28
Beyler bence fazla merak etmeden deneyin derim en fazla riske aldığınız kadariyla gider ama video setini izleyip kurallara uyarsaniz oda gitmez :)
Hocam bizde zaten almak istediyimizden soruyoruz.Bari siz cevaplayın.ayrıca resimle ilgili pm attım bi zahmet resmi yollarmısınız

brkdmn

Alıntı yapılan: Xibalba - 15 Eylül 2017, 18:14:46
Ya o kadar gizem yaratıldı ki :) belki hiç tarzıma uymayacak ama gene de bu kadar gizemden dolayı alacam :) cüzdanım çalındığı ve o sırada tatilde olmam ve  bulunduğum yerde ATM olmamasından dolayı nakitin büyük bir kısmının o sırada cüzdanda olmasından dolayı şu aralar sıkışığım biraz ayın 28 inde bir aksilik olmazsa alacam :)

Bende aynı şekilde  iş nedeniyle geziyorum 25 inde dönücem telefondanda halledemiyeceğim için beklicem artık yoksa bende merak ettim  :g

yusuf91

Satin alabildim en sonunda. Kendisi ilgilendi uzun uzun. Taktik dediği gibi. Ama fiyati sadece taktik ve video için gormeyin arkadas satis sonrasi destek te verdi. Eğer başarabilirseniz açgözluluk yapmadiginiz taktirde sorun yoktur

EgemenTR

Alıntı yapılan: Faucetman - 15 Eylül 2017, 18:22:10
Merak etdiğim bişeyde mesela 10 dakika uğraşmakla 10-20 tl kazanç demişsiniz daha fazla 2 saat mesela uğraşırsak fazla kazanırmıyız?

Tavsiye etmiyoruz fazla oynamayı eldeki bulgur dan olabilirsiniz!

Alıntı yapılan: Xibalba - 15 Eylül 2017, 18:29:56

Ayrıntılar videoda mevcut bir nevi vur kaç gibi fakat uzun süre oynamalarını tavsiye etmiyoruz 1.10 oran gayet iyi bir oran kazançlarda çünkü

Alıntı yapılan: Faucetman - 15 Eylül 2017, 18:35:10
Sistemi kullananlar konu sahibi cevaplarsa kesinleşmiş olur

Yukarda cevapladım hocam, merak ettiginiz şeyler varsa skype ekleyebilirsiniz.

Alıntı yapılan: Xibalba - 15 Eylül 2017, 18:38:44
Onu unut kimse açıklama yapmıyor. devlet sırrı sanırım :)

Açıklama yapılmıştır

Alıntı yapılan: Menfis - 15 Eylül 2017, 18:41:28

Bol kazançlar dilerim

Alıntı yapılan: Xibalba - 15 Eylül 2017, 18:14:46

Tabi her zaman

Alıntı yapılan: yusuf91 - 15 Eylül 2017, 20:27:24
Satin alabildim en sonunda. Kendisi ilgilendi uzun uzun. Taktik dediği gibi. Ama fiyati sadece taktik ve video için gormeyin arkadas satis sonrasi destek te verdi. Eğer başarabilirseniz açgözluluk yapmadiginiz taktirde sorun yoktur

Bol Kazançlar Dilerim