Neobux upline-Minijob

Başlatan hakanatik01, 30 Ağustos 2012, 15:09:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Sağını solunu kurcaladım göremedim ben belki benim gibi beeremeyen vardır diye özelen mesaj atmadan konu açıp sorayım dedim.
1.sorum Neobuxta Upline'mız kim nerden öğrenebiliyoruz
2.sorum da minijoblardan bunlar gelir sağlıyor mu böyle bir durum varsa 1 ay sonra [5tane çok iyi tıklayan ref aldımda:)]hesabımı silip burdan birinden ref olayım gavura gitmesin kazançlar:)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Ağustos 2012, 15:09:35
Sağını solunu kurcaladım göremedim ben belki benim gibi beeremeyen vardır diye özelen mesaj atmadan konu açıp sorayım dedim.
1.sorum Neobuxta Upline'mız kim nerden öğrenebiliyoruz
2.sorum da minijoblardan bunlar gelir sağlıyor mu böyle bir durum varsa 1 ay sonra [5tane çok iyi tıklayan ref aldımda:)]hesabımı silip burdan birinden ref olayım gavura gitmesin kazançlar:)
Bildiğim kadarıyla Uplinenımızı göremiyoruz..
reflerden gelen kazançlara gelince tabiki var.. Oranlar Anıl Hocanın konusunda mevcut..
Konu linki

http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/neobux-10/

hakanatik01

teşekkür ederim bilgi için üstad.Baktım şimdi oranlara iyi veriyormuş daha çok ref alınabilir demek ki parayı sitede döndürelim gelen para gene siteye gitsin:)

2.sorumun cevabını biliyormusun acaba upline kazanıyor mu görevlerden mesela diyelim 1 dolarlık görev yaptım %10 falan uplinemı gidiyor o yüzden sordum aslında öyleyse 1 ay sonra hesabı silip burdan sevdiğim birinin refi olayım dedim ki görevlerden geliyorsa belli bir yüzde yabancı bilmediğim birine gitmesin:)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Ağustos 2012, 15:58:05
teşekkür ederim bilgi için üstad.Baktım şimdi oranlara iyi veriyormuş daha çok ref alınabilir demek ki parayı sitede döndürelim gelen para gene siteye gitsin:)

2.sorumun cevabını biliyormusun acaba upline kazanıyor mu görevlerden mesela diyelim 1 dolarlık görev yaptım %10 falan uplinemı gidiyor o yüzden sordum aslında öyleyse 1 ay sonra hesabı silip burdan sevdiğim birinin refi olayım dedim ki görevlerden geliyorsa belli bir yüzde yabancı bilmediğim birine gitmesin:)
Neobuxta standart üyeysen ref almak çok karlı değil hatta yatırdığın parayı çok zor geri alıyorsun..
görevlerdende Uplinenın kazancı %20 yani sen 1usd kazandığında Uplinenın 0,20usd kazanıyor..
Bol kazançlar dilerim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 30 Ağustos 2012, 16:06:28
Neobuxta standart üyeysen ref almak çok karlı değil hatta yatırdığın parayı çok zor geri alıyorsun..
görevlerdende Uplinenın kazancı %20 yani sen 1usd kazandığında Uplinenın 0,20usd kazanıyor..
Bol kazançlar dilerim.

hmm, bunu bilmiyordum.... Birşey daha öğrendik :)

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 30 Ağustos 2012, 16:06:28
Bol kazançlar dilerim.

Hocam o aslında görevler dediğinizden direk reflerden %12 komisyon alıyorsunuz.  Tabi siz başka birşeyden bahsetmiyorsanız :)

Mini Jobs will grant you a commission from your direct referrals' work. You'll get an amount equal to 12% of the amount each of your direct referrals earns by completing Mini Jobs.

ikose

Yaptığımız Tasklarda upline nımızın kazanç miktarı %12
ve kazançlar bir sonraki gün hep aynı saatte hesabımıza işleniyormuş..
Refi olduğum hocamın yardımlarıyla
2 günlük yaptığım tasklardan aldığı kazanç görüntüsü ( kendisine Teşekkür ediyorum)

Edit = Kazançta sınırlama yok..
Günlük 1$ dan fazla kazanç sağlarsanız yaptığınız tasklardan
standart üyeler %12, Golden üyeler %24 fazladan kom. alıyormuş..

avni59

Alıntı yapılan: ikose - 31 Ağustos 2012, 02:07:34
Yaptığımız Tasklarda upline nımızın kazanç miktarı %12
ve kazançlar bir sonraki gün hep aynı saatte hesabımıza işleniyormuş..
Refi olduğum hocamın yardımlarıyla
2 günlük yaptığım tasklardan aldığı kazanç görüntüsü ( kendisine Teşekkür ediyorum)

Edit = Kazançta sınırlama yok..
Günlük 1$ dan fazla kazanç sağlarsanız yaptığınız tasklardan
standart üyeler %12, Golden üyeler %24 fazladan kom. alıyormuş..

ender hocam hıc bana soylemıyorsunuz kazandıgınızı wallah :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: avni59 - 31 Ağustos 2012, 11:48:38
ender hocam hıc bana soylemıyorsunuz kazandıgınızı wallah :D
Haberi yoktur ki :)
Benim de yoktu, bu konu sebebiyle mecburen baktım ve öğrendim :) :y

hakanatik01

Bu vesileyle burdaki bir arkadaşımızın refi olmayıp neobux kullananlarda öğrenmiş olsun böylece:) gidip taskları yapıp elin gavuruna kazandıramaktansa burdan bir arkadaşımızın refi olun ki yabancıya gitmesin:)