LİTECOİN ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Başlatan Neutron, 22 Ekim 2017, 02:12:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Neutron - 22 Ekim 2017, 16:10:50
@Ozkan1151 İlk spoilerde açıkladım yarışma verdiğim linkte yapılıyor Ben diyorum ki ortada 0.2 Btc üzerinde ödül var Bir kişinin tuturması zor iş ortak olalım Biz kazanalım Kazancı aramızda paylaşalım Buraya hangi tahmini yapıcağınızı yazın ki aynı bölgeye sıkışmayalım Ne kadar çok kişi ne kadar farklı tahmin okadarda tuturma şansımız artar Ama her iyi fikre açığım  ;)

he şimdi anladım  :D ama gruba girmek için attığım istek hala onaylanmadı

ali5741

BEN 4500 $ CİVARI DEMİŞTİM :)

halibo

Neutron

Arkadaşlar yarışma ile ilgili tahmin süresi bugün gece 23.59 da bitiyor 1. sopilerde linkini verdiğim gruba üye olup yarışma ile ilgili gönderinin altına tahminde bulunmayı unutmayın Herkese bol şanslar

brkdmn

unutuyordum az daha istek yolladım gruba onay bekliyorum ne kadar sürede onaylanır

Neutron

(dik) Son 1 Saat  (dik)

comegel

ikose

@Neutron
ben gruba katılmak için girişimde bulundum ancak sanırım beni beğenmediler  :g  :P
grup üye olmayanlara kapalı , bu yüzden  vediğin linklerde üye olmayanlar görünmüyor  :m

Ozkan1151

Alıntı yapılan: ikose - 27 Ekim 2017, 02:11:24
@Neutron
ben gruba katılmak için girişimde bulundum ancak sanırım beni beğenmediler  :g  :P
grup üye olmayanlara kapalı , bu yüzden  vediğin linklerde üye olmayanlar görünmüyor  :m

Banada öyle oldu modum grup kurallarında yazdığına göre profil fotoğrafında kendisi olmayan veya fake hesaplar alınmıyormuş