Düşük fiyata Sunucu sağlanır | 40TL/Yıl

Başlatan BayRed, 22 Ekim 2017, 21:16:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BayRed

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 27 Ekim 2017, 21:20:55
Ok deneme amaçlı alıcağım inşallah 1 tane. Eğer memnun kalırsam 8-10 adet alayı düşünüyorum.

Alım yapacağınız zaman özel mesaj atarsanız satışı hızlıca gerçekleştiririz. Skype/Mail adresini açık olarak paylaşamadığım için özelden talep edebilirsiniz

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: BayRed - 27 Ekim 2017, 21:32:26
Alım yapacağınız zaman özel mesaj atarsanız satışı hızlıca gerçekleştiririz. Skype/Mail adresini açık olarak paylaşamadığım için özelden talep edebilirsiniz

Ok

BayRed

5 Adet Ohio/ABD konumlu sunucu stoklara eklenmiştir.

Stoklarımızda;

12 Ohio
13 Frankfurt Sunucusu mevcuttur. Satış günceldir.

BayRed

Düşük ram tüketimli Linux dağıtımlarını artık sunucularınıza yükleyebileceksiniz.

Yüklenebilir dağıtımlar;

Ubuntu
Fedora
Debian
CentOS
Arch Linux
Linux Mint

Sunucu kurulumlarından hiçbir ek ücret alınmamaktadır.

BayRed

@tiki93 kullanıcısıyla satış başarılı bir biçimde gerçekleşmiştir. Gecikme için kusura bakmayın tekrardan @tiki93 hocam. Geridönüşünüzü belirtirseniz sevinirim iyi forumlar.

BayRed

@brkdmn kullanıcısına bir adet Frankfurt konumlu sunucu satışı gerçekleşmiştir. Stoklarımız mevcuttur.

tiki93

Alıntı yapılan: BayRed - 02 Kasım 2017, 20:45:51
@tiki93 kullanıcısıyla satış başarılı bir biçimde gerçekleşmiştir. Gecikme için kusura bakmayın tekrardan @tiki93 hocam. Geridönüşünüzü belirtirseniz sevinirim iyi forumlar.
bazı sıkıntılardan dolayı yeni bağlanabildim şuanlık iyi gibi arkadaş çok yardım sever bu arada inşallah beklediğiniz ilgiyi alırsınız

Extraloob

Ben mining için düşünüyorum almak istiyorum ödemeyi nasil yapalim hocam ?

BayRed

Alıntı yapılan: Extraloob - 04 Kasım 2017, 21:59:14
Ben mining için düşünüyorum almak istiyorum ödemeyi nasil yapalim hocam ?

EFT PAPARA İNİNAL BİTCOİN ETHEREUM PAYEER ödeme yöntemlerinden herhangi birini kullanabiliriz hocam

BayRed

PROMOSYON!

2 Sunucu yalnızca 65TL

3 Sunucu şimdi 2 Sunucu fiyatına! 80TL/Yıl

(PROMOSYON 10 KASIM TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR)