Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

C4C kullanan varsa biraz daha dikaktli olsun derim dün 10 dakikalığına banladı beni ,çok sık sayfa yeniliyorsun diyerek uyardı ilerde kalıcı banlarmı bilmiyorum  kullanan varsa bilgisi olsun mesuliyet kullanandadır :P

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Nisan 2014, 12:33:16
C4C kullanan varsa biraz daha dikaktli olsun derim dün 10 dakikalığına banladı beni ,çok sık sayfa yeniliyorsun diyerek uyardı ilerde kalıcı banlarmı bilmiyorum  kullanan varsa bilgisi olsun mesuliyet kullanandadır :P

Kod mu istiyor, banlıyor mu?

Ben bazen 30sn,  bazen 1 dk, bazen 5dk... yapıyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

ben hep 30 saniyedeydim hocam :) belki çok sık diyedir süreyi uzatırsak sorun olmayabilir kod falan birşey istemedi uyarı geldi C4cden oh dedim yeni beğeni ne güzel :P bakayım dedim mesaj yazıyor sayfada "sayfayı çok yeniliyorsunuz bir süreliğine banlandınız diye" (buda ingilizce tabiki çeviris buydu ) 10 dakika sonra açtı banı o arada giriş yapamadım neyse ki geçiciymiş :D 11euro olmuştum yahu :P :D 1-2 saatte bir "custom" yapmayı düşünüyorum artık hep aynı süre zarfı olmasın bu tarz birşeyi kontrol etmeye başladılarsa  40-50sn falanda yaparım artık :)

conconcicibom

aslında sahte bi face hesabıyla denenebilir ama gerçek faceden öyle her şeyi beğenmek olmuyor:D

enderege

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 06 Nisan 2014, 22:26:27
@Bilge hocam,

Beğendim.    :g

Teşekkürler :)
Geçen hafta 2. ödememi isteyip fanslave ödeme defterini kapattım. Artık tüm krediler facebook fan page ile twitter hesaplarına gidiyor. :)

Coulers79

Para birikse daha iyi.

Coulers79

Bugün fanslave'ye twitter hesabı ekledim nihayet.

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Nisan 2014, 21:24:22

140 karakter sınırlaması var unutma. :P

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Nisan 2014, 21:24:22

twitter scam olmadımıydı yaa :))