Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Site geri gelmiş... 0.40$ ım kaldı. Bi ödeme alamazsam yakarım o fanı. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Evet bendede gelmiş şimdik baktığımda bişi olmaz bu siteye aşırı ilgi görmeye başlamıştır belki :P

hakanatik01

uzun zamandır girmiyordum buraya Facebook gıcıklık yapıyormuş yahu :P

"Sayfaları Beğenmen Geçici Olarak Engellendi.
Yakınlarda beğendiğiniz Sayfaların sayısı ve türü nedeniyle Sayfaları beğenmeniz geçici olarak engellenmiştir. Son 30 gün içerisindeki tüm beğenmelerinizi de silmiş bulunmaktayız.

Sayfaları 30 gün sonra yeniden beğenebileceksiniz.

Sadece samimiyetle ilgilendiğiniz Sayfaları beğenmeniz gerektiğini unutmayın. İlkelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Facebook Topluluk Standartları'nı ziyaret edin. "

İlk defa bu uyarıyı gördüm faceye yenimi geldi bu kural bilmem, scam olacağını düşündüğünüz bu tarz "like" sitelerine (fanslave hariç tabiki :P ) üye olurken dikkatli olmak gerek demekki artık yoksa 1 ay ceza veriyorlarmış ,neyseki face hesabı çok :PP Burada kullandığınız facebook hesaplarınızı diğer "like"'lık sitelerde heder etmeyin :P

umtbra

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Şubat 2015, 00:50:14
uzun zamandır girmiyordum buraya Facebook gıcıklık yapıyormuş yahu :P

"Sayfaları Beğenmen Geçici Olarak Engellendi.
Yakınlarda beğendiğiniz Sayfaların sayısı ve türü nedeniyle Sayfaları beğenmeniz geçici olarak engellenmiştir. Son 30 gün içerisindeki tüm beğenmelerinizi de silmiş bulunmaktayız.

Sayfaları 30 gün sonra yeniden beğenebileceksiniz.

Sadece samimiyetle ilgilendiğiniz Sayfaları beğenmeniz gerektiğini unutmayın. İlkelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Facebook Topluluk Standartları'nı ziyaret edin. "

İlk defa bu uyarıyı gördüm faceye yenimi geldi bu kural bilmem, scam olacağını düşündüğünüz bu tarz "like" sitelerine (fanslave hariç tabiki :P ) üye olurken dikkatli olmak gerek demekki artık yoksa 1 ay ceza veriyorlarmış ,neyseki face hesabı çok :PP Burada kullandığınız facebook hesaplarınızı diğer "like"'lık sitelerde heder etmeyin :P

Bende aynı cezayı yemiştim. Sonra like cezası 1 haftaya düştü ama bu seferde takipleşme cezası verdiler 1 ay. 1 ayı geçti hala düzelmedi.

hakanatik01

Ee niye uyarmadın bende ceza yiyeyim diye mi :PP (gyk) Düzelmezse yapacak bişi yok çok sık kullanmıyorum zaten fanslaveyi gerçek face hesabımda değildi sağlık olsun  :)

Coulers79

Elin değmişken beğendiklerinin bir kısmını da sen sil bari, :m kullanmaya devam edeceksen eğer.

hakanatik01

Silmeye imkan yok 1000 küsürü geçmiştir sanırım yahu hesaba bakmıyorum ki fanslave için açıyordum :D 4 defa ödeme almıştım fanslaveden ona göre bakarsak epey beğenmişimdir sanırım, hangi birini silek o yüzden bu tarz oluşumlara zaten sahte facebook şart :P

sicher

Arkadaşlar burası scam olursa sizi FUTURENET e bekliyorum.

hakanatik01

Burası scam olursa hepinizi elisa hocalara yemeğe beklerim :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Şubat 2015, 14:16:35
Burası scam olursa hepinizi elisa hocalara yemeğe beklerim :P

:))
Tanıtımı yapana (Chelep miş) gideydiniz bari yahu :D