Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

toplamda 30 kredi kazandığım sadece 3...yok sayfa bulunamadı diyor,veya sayfadaki reklam müsait değil tarzı ingilizce bir yazı...Bu şekilde ne kadar daha ilerleyebiliriz ki :(

bu hataların yerine yenilerini verse onu da vermiyor ki

sedefmargarita

arkadaşlar fanlslave e verdiğimiz twitter adresini değiştirmemiz mümkün mü acaba bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.. gezmediğim yer kalmadı hesabım içinde ama bulamadım??

sağ bölümde üstte facebook hesabımız altta twitter hesabımız kayıtlı görünüyor, oradan bir ayar yapılamıyor. hesabım kısmında da bulamadım :(

yingyang16

Alıntı yapılan: sedefmargarita - 06 Mart 2012, 14:02:37
arkadaşlar fanlslave e verdiğimiz twitter adresini değiştirmemiz mümkün mü acaba bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.. gezmediğim yer kalmadı hesabım içinde ama bulamadım??

sağ bölümde üstte facebook hesabımız altta twitter hesabımız kayıtlı görünüyor, oradan bir ayar yapılamıyor. hesabım kısmında da bulamadım :(

Facebook ve twiter hesaplarımızı değiştiremiyoruz :(

sedefmargarita

cevabınız için çok teşekkür ederim. peki takip etmeye başladığımız kişileri takip etmekten vazgeçersek, puanımız düşüyor mu onu biliyor musunuz acaba?

yingyang16

Alıntı yapılan: sedefmargarita - 06 Mart 2012, 14:09:40
cevabınız için çok teşekkür ederim. peki takip etmeye başladığımız kişileri takip etmekten vazgeçersek, puanımız düşüyor mu onu biliyor musunuz acaba?

Takip ettiğiniz kişileri takipten vazgeçerseniz veya facebook sayfaları beğenmekten vazgeçerseniz kredileriniz düşüyor ;)

sedefmargarita

çook teşekkür ederim ilgilendiğiniz için facebook da gerçek hesabımı vermemiştim ancak twitter da hata ettim :(

ElisaMcCline

Support la iletişime geçmenizi tavsiye ederim. makul bir gerekçe bulabilirseniz yardımcı olabilirler.

sedefmargarita

:D maalesef makul bir sebebim yok..

neyse sanırım bu hesabı askıya alıp kendime yeni bir hesap oluşturmam daha uygun olacak..

arnutwowew

fanslavede 2 gündür kredi yüklemiyorum sayfanın en üste  Please Click here after watching the page(s) - Update Credits  diye bir yazı çıkıyor tıkladığımda sayfa bulunamadı diyor bu sorun fanslave kullananlarda varmı ?

arnutwowew

cidden arkadaşlar sorun büyük krediler geliyor sayfayı beğeniyorum uptade ettiğim zaman yüklenmiyor tamda ödeme miktarına yaklaştığım zaman oldu fanslave kullanıpta böyle bir sorunu olan varsa lütfen belirttirse genel sorunmu olduğunu anlayıp support açmıyım diyorum