Fanslave-Facebook ve Twitter üzerinden para kazan

Başlatan CHeLeP, 19 Haziran 2011, 17:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arnutwowew - 17 Ağustos 2012, 13:09:10
cidden arkadaşlar sorun büyük krediler geliyor sayfayı beğeniyorum uptade ettiğim zaman yüklenmiyor tamda ödeme miktarına yaklaştığım zaman oldu fanslave kullanıpta böyle bir sorunu olan varsa lütfen belirttirse genel sorunmu olduğunu anlayıp support açmıyım diyorum

Şu anda kullanmıyorum ama,
Daha önce de yoğun saatlerde benzer hatalar olabiliyordu ve birikenler olunca da böyle uzamaya başlıyordu ...
Gece saatleri gibi , daha az yoğun saatlerde denemenizde fayda var.

nouma26

Evet bendede aynı olay var.Hakedilen krediler yüklenmiyor....

yingyang16

Şuan ref rally yarışması var arkadaşlar  ;) Yarışma olduğu zamanlarda site çok yoğun oluyor ve bu tip sorunlar oluyor/oluyordu.

Foruma sorunu yazan çok kişi olmuş  ;)  http://tr.fanslave.com/Forum/latest/latest/latest.html        1-2 güne düzelir  :)

arnutwowew

Alıntı yapılan: YingYang - 17 Ağustos 2012, 20:57:43
Şuan ref rally yarışması var arkadaşlar  ;) Yarışma olduğu zamanlarda site çok yoğun oluyor ve bu tip sorunlar oluyor/oluyordu.

Foruma sorunu yazan çok kişi olmuş  ;)  http://tr.fanslave.com/Forum/latest/latest/latest.html        1-2 güne düzelir  :)

teşekkürler yinyang hocam  beklentim acilen düzelir

arnutwowew

Alıntı yapılan: arnutwowew - 18 Ağustos 2012, 01:27:00
Alıntı yapılan: YingYang - 17 Ağustos 2012, 20:57:43

teşekkürler yinyang hocam  beklentim acilen düzelir

uptade ettiğimizde superstat diye bir uygulama çıkıyor izin verdiğimizde düzeliyor bugün itibaren düzeldi krediler yüklendi  :) :) :)

CHeLeP

Twitter facebook kazançlarına şimdide PTC sitelerindekine benzer reklam izleme kazanç sistemi eklenmiştir şuanda gördüğüm kadarıyla verdiği krediler 0.2 (0.1£) ve reklam izleme süresi 15 sn.

arnutwowew

Alıntı yapılan: CHeLeP - 03 Kasım 2012, 13:04:37
Twitter facebook kazançlarına şimdide PTC sitelerindekine benzer reklam izleme kazanç sistemi eklenmiştir şuanda gördüğüm kadarıyla verdiği krediler 0.2 (0.1£) ve reklam izleme süresi 15 sn.

birşeye yaradı denemez 5 reklam izledim 0,01 verdi

yingyang16

Alıntı yapılan: CHeLeP - 03 Kasım 2012, 13:04:37

Bilgi için teşekkürler CHeLeP  :)  :y

Bence çok iyi olmuş  :) Youtube  kaldı  :g

sumercan

Ben bu FANSLAV a giremiyorum ! LOGİN e tıklıyorum tekrar aynı sayfaya dönüyor !

enderege

Alıntı yapılan: sumercan - 03 Kasım 2012, 17:18:31
Ben bu FANSLAV a giremiyorum ! LOGİN e tıklıyorum tekrar aynı sayfaya dönüyor !

Şu an bende sorun yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.