Easyhits4u Ödemeleri

Başlatan hakanatik01, 06 Eylül 2012, 14:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

hayırlı olsun hakan :y güle güle harca :)

tolgacan86

Açıkçası ne zaman üye oldum hatırlamıyorum, kaç aydır arada bir girip tıklarım, sağolsunlar az çokda reflerin yardımı oldu ve sonunda $3 lık ödeme limitine ulaştım.. Birdahada davosa uğramam :)

ikose

Hayırlı oldun ödemen Tolgacan  :)
Güle güle kullan..  :)

ElisaMcCline

Ödemen hayırlı olsun Tolga ($)
Evet zor bu tarz sitelerde kazanmak :) Daha çok trafik yaratmak için kullanıyor tanıdığım bir çok kişi.

FilmsizKalma

hayırlı olsun Tolgacan :) Bende önceden üye idim hatta bayağı surf yapıyordum ama ozamanlar kendi sitem vardı  CIA basmamıştı Video sağlayıcıları :D:D yaptığım surflere kredi alıyordum :D

nouma26

Hayırlı olsun  Tolgacan  :)

enderege

Tolgacan hayırlı olsun.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lovablegs

hayırlı olsun tolgacan :)

mutsuzsun

No sites are currently available to surf for your region. Please try again later. New surfing day starts at 3am ETC (8am GMT/UTC). Premium members get unlimited surfing option among other amazing bonuses.
Upgrade to Premium now

bu hata nedir..... bilen varmı

hakanatik01

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 17 Kasım 2012, 12:35:59
No sites are currently available to surf for your region. Please try again later. New surfing day starts at 3am ETC (8am GMT/UTC). Premium members get unlimited surfing option among other amazing bonuses.
Upgrade to Premium now

bu hata nedir..... bilen varmı
Hata değil bu size dediği "Günlük yapabileceğin surf sayısına ulaştın sonra deneyin yada premium üye olup sınırsız surf yapabilirsiniz" diyor. Easyhits4u günlük kota getirdi sanırım.bendede olmuştu bir ara 250 sayfa surf yaptığımda bunu demişti. Yani size premium olursanız sınırsız yoksa günlük bir kota koymuşlar bazı günler 500 olur bazı günler 250, kullanılabilir kaç sayfa varsa artık
ssize kotanın ne zaman tekrardan açılacağını da söylemiş "New surfing day starts at 3am ETC (8am GMT/UTC). " bu saatte geri gel surfe devam et demiş.