'Steemit' Paylaşım Yap Para Kazan

Başlatan Fatih25, 11 Kasım 2017, 22:04:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: Fatih25 - 25 Kasım 2017, 14:00:40
beyler burada toplanabilir ve paylaşımlarını burada paylaşarak birbirimize destek olalım;
kanal kurdum buyrun gelin ;

üye olun ; https://discord.gg/zVwzRN

Gerçekten iyi düşünmüşsünüz kanal fikrini. Biraz canlandırmamız lazım forumu. Bunu nasıl başarırız bilmiyorum :) Arkadaşlar facebookta, twitterda, bloglarda fikirlerinizi paylaşıyorsunuz. Gelin bunu steemitte yapın. Üstüne kazanç sağlayın. Birbirimize destek olarak kazanç sağlayalım. Olmaz mı?

caldera

Alıntı yapılan: znrcn - 26 Kasım 2017, 04:10:13
Gerçekten iyi düşünmüşsünüz kanal fikrini. Biraz canlandırmamız lazım forumu. Bunu nasıl başarırız bilmiyorum :) Arkadaşlar facebookta, twitterda, bloglarda fikirlerinizi paylaşıyorsunuz. Gelin bunu steemitte yapın. Üstüne kazanç sağlayın. Birbirimize destek olarak kazanç sağlayalım. Olmaz mı?

+1 Kayıt oldum onay bekliyorum

Fatih25

Alıntı yapılan: caldera - 26 Kasım 2017, 04:38:19
+1 Kayıt oldum onay bekliyorum

2 gun icinde onaylanmazsa tekrar basvur hocam o zaman onaylanir bazilarinda oyle sorun olabiliyor

caldera

Alıntı yapılan: Fatih25 - 25 Kasım 2017, 14:00:40
beyler burada toplanabilir ve paylaşımlarını burada paylaşarak birbirimize destek olalım;
kanal kurdum buyrun gelin ;

üye olun ; https://discord.gg/zVwzRN

Üyeliğim onaylandı ancak kanal davetinin süresi dolmuş  (hp)

Fatih25

Futurenet

Alıntı yapılan: znrcn - 25 Kasım 2017, 02:53:05
@Futurenet @turion Arkadaşlar siz üye olmuştunuz. Nasıl gidiyor? Forum içi grup kurma fikrine ne diyorsunuz?
siteyi anlamadim

BySuat

Fatih25

İs nedeni ile il disinda oldugumdan dolayi ilgilenemiyorum kusura bakmayin arkadaslar.

gurcu87

Futurenet

[spoiler]ÇELİK GÜCÜ
Post ödemeler üzerinde size daha fazla kontrol olanağı sunan ve kürasyon ödülleri kazanmanıza izin veren belirteçleri etkilemek.
STEEM POWER ürününüzün bir kısmı size şu anda devredilmiştir. Delegasyon etkilenmek veya yeni kullanıcıların steemit üzerinde işlem yapmalarına yardımcı olmak için bağışlanır. Temsilci tutarı dalgalanabilir.
0.501 STEEM
( +27.783 STEEM)[/spoiler] bizim kazancimiz bu kisim mi acaba