Toluna Ödemeleri

Başlatan tolgacan86, 06 Eylül 2012, 17:34:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Ödemen hayırlı olsun Tolgacan güle güle harca  ($) ($) ($)

hakanatik01

Hayırlı olsun teselli ikramiyeside koymuş toluna

"Eğer siz bu anket için aradığımız hedef kitleye dahil değilseniz anket sonuna gelmeden bitecek. Sizin yine de sonraki diğer anketlere erişiminiz olacak ve takdirimizin bir simgesi olarak Aylık 10000 TL Hediye Çekilişimize bedava bilet kazanacaksınız "

regortaz

21 günde geldi ilk ödemem arkadaşlar, hızlı bir kazanç yöntemi değil ama en azından GPT siteleri gibi üzerine yatmaya çalışmadılar sorunsuz geldi :)

[IMG]http://i.imgur.com/GT9xCuQ.jpg[/img]

tolgacan86

hayırlı olsun regortaz, güle güle harca, 1000 puanım kaldı bende ikinci ödememi isteyeceğim :)

regortaz

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Ocak 2013, 13:07:24
hayırlı olsun regortaz, güle güle harca, 1000 puanım kaldı bende ikinci ödememi isteyeceğim :)

Teşekkürler :)

Benim şimdien 10bin puanım daha birikmiş, 6 tane de proje açık gözüküyor en az 6bin puan da oradan gelecek umarım artık önümüzdeki seneye bir ödeme daha isteyecek kadar birikir heralde :D Bir de şimdi geçmişi kontrol ettim 2012 yaz aylarından bir anket halen ödenmemiş sende hiç öyle bir durum oldu mu? Normalde ya ödenmesi ya da reddedilmesi lazım 2 ay içinde, unutmuş olabilirler mi neredeyse 6 ay olmuş :g

gokovic

tolgacan86

7. ayın 18 inden kalan bir tane ödenmemiş anketim var halen.. 2 ay yazdığına bakma süre uzayabiliyor tabi bu olay biraz abartı aslında ticket atıp durum sorulabilir gerçi ben denemiştim daha önce ama işte zamanı gelince ödenecektir, bizde şirketten paramızı alıp anketi sonuçlandırdığımızda sizede puanınızı vereceğiz felan diyorlar işte..

Aynen dediğin gibi böyle geç olmasının kötü yanı olduğu gibi güzel yanıda ödeme istediğinde zaten öbür ödeme için bayağı yol katetmiş oluyorsun.. senede iyi bir anketçi 3-4 ödemeye çıkar ancak ortalama birisi benim gibi 1-2 ödeme ancak :) Bu aralar hep arka arkaya geliyor, cintten yeni aldım, tolunada işte 1000 puanım kaldı, Global test markette 980 puandayım (1000 olunca ödeme alab,iliyorum), surverheadde $30 oldu bakalım gelince arka arkaya gelecekler herhalde :)

FilmsizKalma

bekeli

ikose

Ödemeniz hayırlı olsun Regortaz  (p) ($)