Payeer, Perfectmoney, Tüm Kripto Paralarınız Alınır-Satılır, Değişim Yapılır

Başlatan cimbomlu88, 16 Kasım 2017, 02:10:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuk YILDIZ - 15 Ekim 2021, 18:09:51
Yardımcı olacak biri yokmu

@Ufuk YILDIZ ,

Forumda 5 mesajınız olmadan, forumda Özel Mesaj (PM/DM) gönderemeyeceğiniz için teklif vs iletişim sorununuz olması çok muhtemel.
Zaten arkadaşlar muhtemelen önce forumda 5 mesajınızı tamamlayın, bana PM le bilgi verin diyecekler :)

Bilginize.

Ufuk YILDIZ

Bilgim yoktu özür dilerim 5 mrsaj derken 5 ileti yazmakmı gerekiyor?

Ufuk YILDIZ

Arkadaşlar perfect money de ellimde 11 euro var bunu çekemiyorum çünkü ne yaptıysam hesap doğrulanamıyor ama takas yada fiş olarak aktarabiliniyor sanırım yardımcı olabilecek varmı

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Ufuk YILDIZ - 20 Ekim 2021, 10:23:58
Arkadaşlar perfect money de ellimde 11 euro var bunu çekemiyorum çünkü ne yaptıysam hesap doğrulanamıyor ama takas yada fiş olarak aktarabiliniyor sanırım yardımcı olabilecek varmı
Özel mesaj gönderdim.

Dark

Faucaetpay de geçerli mi (bitcoin seçenekleri arasında var mı diye sormak istedim) transfer seçeneğiyle parayı gönderiyoruz sanırım daha yeni üye oldum

lutch

USDT gönderildi,Papara'dan alındı.İşlem için teşekkürler.   :)

Zion

Sizden Coin Alabiliyormuyuz Alabiliyorsak Komisyon Miktarı Ne kadardır ?

halibo

Dark

128 TL gönderildi hocam (mesaj kutun oldu ondan mesaj atamadım) mecbur bu komisyonu almak zorunda kalıyorum çünkü banka 1.20 TL EFT ücreti alıyor babamın halkbank hesabından yolladım.

Dark

Hocam mesaj kutunu temizleyebilir misin mesaj gönderemiyorum, kanıt için dekontu da ekliyorum EFT hemen gerçekleşmeyebiliyor gün içinde ulaşacaktır

Ulaştığı bilgisi geldiği için dekontu kaldırdım.