Forumumuza Alexa Desteği

Başlatan TwofuN, 07 Eylül 2012, 19:49:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Nihat - 30 Eylül 2012, 00:43:13

Hocam yer söyleyin geleyim bi güzel dövün
nihat hayattan bıkmış artık yeter şu dayağı yiyeyimde rahatlayayım havası sezdim sende:))

TwofuN

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Eylül 2012, 00:45:31
nihat hayattan bıkmış artık yeter şu dayağı yiyeyimde rahatlayayım havası sezdim sende:))
Daha önce söylemiştim ben wing chun yapıyordum Bu sene ise Kickbox a gittim . Dayak yemediğim günler sanki yapmam gereken bir şey varda onu yapmamışım gibi hisse kapılıyorum hatta hazımsızlık sorunu yaşıyorum :D :D

enderege

Alıntı yapılan: Nihat - 30 Eylül 2012, 00:43:13

Hocam yer söyleyin geleyim bi güzel dövün

Adresi pm olarak attım.   :D  Arabada vermedin zatiiii.  >:(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Nihat - 30 Eylül 2012, 00:48:44
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Eylül 2012, 00:45:31
Daha önce söylemiştim ben wing chun yapıyordum Bu sene ise Kickbox a gittim .
Burdan sonrasını okumadan kapattım konuyu  :g :g Neme lazım adres felan istersin şimdi  :X :X

TwofuN

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Eylül 2012, 00:49:54
Burdan sonrasını okumadan kapattım konuyu  :g :g Neme lazım adres felan istersin şimdi  :X :X
Yalovaya gelsem yeter Arar buluruz hocam ;)

FilmsizKalma

Bak yalova dedinmi işler değişir :D ender hocam gidelim de şuna bir sopa vuralım  :y :y

TwofuN

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Eylül 2012, 00:58:04
Bak yalova dedinmi işler değişir :D ender hocam gidelim de şuna bir sopa vuralım  :y :y
Ya ben zeytininizden yemeye geliyorum Siz bana sopa yediyorsunuz. Hiç misafirperver değilsiniz (d) (d) (d)

enderege

Alıntı yapılan: Nihat - 30 Eylül 2012, 00:59:39
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Eylül 2012, 00:58:04
Ya ben zeytininizden yemeye geliyorum Siz bana sopa yediyorsunuz. Hiç misafirperver değilsiniz (d) (d) (d)

Merak etme sopa zeytin dalından yapılma ve üüzeründe zeytin de var. Bi sopa bi zeytin. fifty fifty...  :D

TwofuN

Alıntı yapılan: enderege - 30 Eylül 2012, 01:03:43
Merak etme sopa zeytin dalından yapılma ve üüzeründe zeytin de var. Bi sopa bi zeytin. fifty fifty...  :D
İlla döveceksiniz yane :D Peki ama sonra bi çorbacıya götürün kelle-paça içeyim kırıklar çabuk iyileşir

enderege

Alıntı yapılan: Nihat - 30 Eylül 2012, 01:08:03

İlla döveceksiniz yane :D Peki ama sonra bi çorbacıya götürün kelle-paça içeyim kırıklar çabuk iyileşir

Götürürüz ama sende içecek ağız burun kalırmı bilemem. Olmadı damardan veririz.   :P :P :P