Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 21 Aralık 2017, 13:04:51
Hocam valla çok sevindim sizin bu işi yaptığınıza, bende kara kara düşünüyorum kime güvenip kimin tavsiyesi ile donanım alacağım diye  (hydr)
Hocam bana özelden şuan ki kurduğunuz sistemin donanım bilgilerini ve elde ettiğiniz gücü felan yazar mısınız?  (spk) (spk)

Hatta daha fazlasını yapıp sistem kurmak isteyenler için hangi anakart, işlemci vs. hepsini yazıp gönderirim. Biraz uzun olacağı için bugün yarın izin ver de bana hafta sonu tam liste ve bilgiler elinde olur. Şimdi bir orada bir burada pek vaktim yok liste için ;)

caldera

Alıntı yapılan: nebu - 21 Aralık 2017, 15:53:47
Arkadaşlar, zorluk derecesine göre değişir kazançlar. Bir günde 10 da kazabilirsiniz yarıya da düşebilir bu. Coin yükselir iki katını kazanırsınız, düşer kazancınız bir şeye benzemez. Zaten bu CPU mining fazla getirmez. Sadece sizin işinizi engellemeden ufak ufak getiri sağlar ve sadece bunun için bilgisayar çalıştırılmaz. Ben GPU mining yaparken çalıştırıyorum. Yani 24 saat çalışıyor elektrik parasına destek olması açısından :) Siz bir yandan işinizi yaparken bir yandan da programı çalıştırıp unutun bence. Ay sonu cüzdanınızı kontrol ettiğinizde küçük de olsa bir gülümseme olacaktır yüzünüzde :)

Bazı işlemcilerin aşırı ısınmasına şaşırdım bu arada. Hiç normal değil bu durum ???

Fanlarım kirli olabilir büyük ihtimal. Açıp temizleme zamanı geldi belkide @nebu hocam
1 sene olmuştur temizlemeyeli  :m

Kamrey

Alıntı yapılan: caldera - 21 Aralık 2017, 16:02:30
Fanlarım kirli olabilir büyük ihtimal. Açıp temizleme zamanı geldi belkide @nebu hocam
1 sene olmuştur temizlemeyeli  :m

anaa fan ları temızlıyormusunuz :D ben hiç temizlemedim daha 1 kere klavye değiştirdim belki o zaman temizlenmiştir.

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 21 Aralık 2017, 15:58:16
Hatta daha fazlasını yapıp sistem kurmak isteyenler için hangi anakart, işlemci vs. hepsini yazıp gönderirim. Biraz uzun olacağı için bugün yarın izin ver de bana hafta sonu tam liste ve bilgiler elinde olur. Şimdi bir orada bir burada pek vaktim yok liste için ;)

tamam hocam teşekkürler, bekliyorum   (spk)

JackDaniels

Alıntı yapılan: kazims - 21 Aralık 2017, 22:43:03
https://kriptokoin.in/madencilik/

şuanda eth mining için en iyisi rx480 - rx 580 ekran kartı deniliyor ama Türkiyede bulmak imkansız gibi birşey.

greant64

Facethub sayfasının içinde kendi mining ı var onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

moonisblack

7 aydır mining işinde olan biri olarak kısaca ne yaptım anlatayım:
desktop ta gtx1060 la başladım hiç cpu mining yapmadım i7 6700k var.
1-2 ayda gelen parayla gtx1070 aldım üzerinede biraz takviye yapmadım değil coin piyasası düşünce gelirler azalabiliyor...
gtx 1060 ı verdim gtx1080ti aldım 1070 1080ti kazmaya devam :) hatta 2. 1080ti almayı düşünüyorum. sabırla büyüyor bu işler gelenleri altcoin piyasasında değerlendirin.
miningi nerede yapıyorum; ilk nicehash le başladım hatta hacklenene kadar devam ettim diyebilirim. (bugün itibari ile geri döndüler)
what to mine sitesine görede tek coin kazabilirsiniz pek tavsiye etmem. Pek çok pool denedim ama şu an en verimlisi hatta şu anda kazım yaptığım miningpoolhub.com
galiba en verimliside o  4-5 pool da trade sitelerindeki fiyatlarıda baz alarak en uygun coini kazdırıyor, isterseniz autoexchange yapabiliyorsunuz tek cüzdanınıza çekim yapabiliyorsunuz.
sizi gaza getiririm belki diye yazdım :)
bırakın 3-5 satoşi gelen yerleri... elektrik parasını düştükten sonra gelen net rakam $10.98 (günlük)
mining yapın :)

KrAleX1907

@moonisblack hocam detayli anlatimlara ihtiyac var bu konularda yazilimlarin nasil calistirilacagini cogu kisi bilmiyoruz sadece donanimi anladigimizda olmuyor bu is malum en onemli kisim bence yazilim. Birde hangi coini kazmamiz gerektigi ve kazanci nerede saklayacagimiz, nasil isleyecegimiz. Malum fee ler aldi yuruyor. Benim bitcoin.com cuzdaninda 244k sat kaldi fee den dolayi alamiyorun mesela.

nebu

Alıntı yapılan: moonisblack - 22 Aralık 2017, 00:54:57
7 aydır mining işinde olan biri olarak kısaca ne yaptım anlatayım:
desktop ta gtx1060 la başladım hiç cpu mining yapmadım i7 6700k var.
1-2 ayda gelen parayla gtx1070 aldım üzerinede biraz takviye yapmadım değil coin piyasası düşünce gelirler azalabiliyor...
gtx 1060 ı verdim gtx1080ti aldım 1070 1080ti kazmaya devam :) hatta 2. 1080ti almayı düşünüyorum. sabırla büyüyor bu işler gelenleri altcoin piyasasında değerlendirin.
miningi nerede yapıyorum; ilk nicehash le başladım hatta hacklenene kadar devam ettim diyebilirim. (bugün itibari ile geri döndüler)
what to mine sitesine görede tek coin kazabilirsiniz pek tavsiye etmem. Pek çok pool denedim ama şu an en verimlisi hatta şu anda kazım yaptığım miningpoolhub.com
galiba en verimliside o  4-5 pool da trade sitelerindeki fiyatlarıda baz alarak en uygun coini kazdırıyor, isterseniz autoexchange yapabiliyorsunuz tek cüzdanınıza çekim yapabiliyorsunuz.
sizi gaza getiririm belki diye yazdım :)
bırakın 3-5 satoşi gelen yerleri... elektrik parasını düştükten sonra gelen net rakam $10.98 (günlük)
mining yapın :)

1070 ve 1080'i aynı anakartta çalıştırırken sorun oluyor mu? Ben 1070'in farklı markasını alacak oldum, ama çekimser kaldım. Ayarlamaları nasıl yapıyorsunuz?