Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

borsacı34

@kazims iyi geceler modum ben denedim bende çalışmadı nvedi 1070 ekran karti var ama bilmiyorum pc de eksik briseyler varsa belki ondan calismamistir @nebu hocamda bir denesin bakalım

nebu

@kazims @borsacı34 Zaten cüzdanı indirip oradan kazım yapılabiliyor. Ben bu arkadaşın programı da indirip deneyeyim dedim, ancak windows kafayı yedi. Birkaç dakika sıfır sol değeriyle kazım yapıyor göründü, sonra fısss :D Önerim, illa bu coini kazacağım derseniz cüzdandan kazım yapın şimdilik. Ben biraz daha araştırayım ;)

Şimdilik şu video iş görür herhalde:

https://www.youtube.com/watch?v=U6eFknwCXl4

nebu

Uplexa zorluk yine fena yükselmiş. Aklıma Raven'in ilk günleri geldi. Keşke daha fazla kazsaymışız demiştik. Bu da aynı olacak sanırım :g

nebu

Uplexa Android cihazlar için mining testlerine başlamış. Ben de katılıyorum haliyle :g Takip etmek isteyenler için cüzdan no:

UPX1ojriNUuJRyNWaKmL4KS6qaNBzXdradLwA2fYJG5kaG8xfRHSCdeWX1ASXd5FXvUCqNTUMFs1uKCSPSUGMeMb6aRxNaLaZZ

Havuz: poolbux.com

Edit: Mobil cihaz uygulamayı yükleyip çalıştırınca kafayı yedi. Görüntünün gitmesinden tutun da kendi kendine açılıp kapanmalar da dahil ne kadar gariplik var hepsini yaptı. Kapatamadım, açamadım. 1 saatlik uğraşı sonucunda zorla açıldı ve hemen programı sildim. Verdiği ağırlık hala devam ediyor ve ben de şaşkınlık içinde cihaza bakıyorum. Olmazsa format atacağım :g

Kamrey

Alıntı yapılan: nebu - 06 Ocak 2019, 18:31:15
Uplexa Android cihazlar için mining testlerine başlamış. Ben de katılıyorum haliyle :g Takip etmek isteyenler için cüzdan no:

UPX1ojriNUuJRyNWaKmL4KS6qaNBzXdradLwA2fYJG5kaG8xfRHSCdeWX1ASXd5FXvUCqNTUMFs1uKCSPSUGMeMb6aRxNaLaZZ

Havuz: poolbux.com

Edit: Mobil cihaz uygulamayı yükleyip çalıştırınca kafayı yedi. Görüntünün gitmesinden tutun da kendi kendine açılıp kapanmalar da dahil ne kadar gariplik var hepsini yaptı. Kapatamadım, açamadım. 1 saatlik uğraşı sonucunda zorla açıldı ve hemen programı sildim. Verdiği ağırlık hala devam ediyor ve ben de şaşkınlık içinde cihaza bakıyorum. Olmazsa format atacağım :g

geçmişler olsun babacım :) @nebu

nebu

Alıntı yapılan: Kamrey - 07 Ocak 2019, 11:17:50
geçmişler olsun babacım :) @nebu

Forum ahalisine yol gösterelim diye test yapa yapa helak olduğumun kanıtı işte :g

Kamrey

Alıntı yapılan: nebu - 07 Ocak 2019, 16:26:59
Forum ahalisine yol gösterelim diye test yapa yapa helak olduğumun kanıtı işte :g

:) sen mi helak oldun :) tsunami çıksa senden alıp gotöreceği tek şey ufak bir parça toz dur :)

nebu

Bilgisayarımdaki 1050TI ekran kartı boşta kalmasın, hem solo havuzlardaki şans faktörünü test edeyim hem de ne kadar şanslıyım göreyim diye bir süre elektrik parasını gözden çıkararak 2miners havuzunda soloya başladım. Takip edip şansımızın ne kadar olduğunu görebilirsiniz :D

[spoiler]https://solo-etc.2miners.com/en/account/0xd7ce87ef15666da2a8c7a462692e2978bbd464bd[/spoiler]

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: nebu - 13 Ocak 2019, 18:43:56
Bilgisayarımdaki 1050TI ekran kartı boşta kalmasın, hem solo havuzlardaki şans faktörünü test edeyim hem de ne kadar şanslıyım göreyim diye bir süre elektrik parasını gözden çıkararak 2miners havuzunda soloya başladım. Takip edip şansımızın ne kadar olduğunu görebilirsiniz :D

https://solo-etc.2miners.com/en/account/0xd7ce87ef15666da2a8c7a462692e2978bbd464bd

Merhaba , ben de bu kartla kazabilir miyim ne dersiniz? Ben pek anlamadığım için minergate'den cpu ( Intel Core i7 -3520M 2.90 Ghz)  ile kazım yaptırıyorum.Bu kart işe yarar derseniz sizden bilgi alıp kazım yapmak isterim ekran kartımla.

AMD Radeon HD 7500M/7600M Series

nebu

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 13 Ocak 2019, 20:00:28
Merhaba , ben de bu kartla kazabilir miyim ne dersiniz? Ben pek anlamadığım için minergate'den cpu ( Intel Core i7 -3520M 2.90 Ghz)  ile kazım yaptırıyorum.Bu kart işe yarar derseniz sizden bilgi alıp kazım yapmak isterim ekran kartımla.

AMD Radeon HD 7500M/7600M Series

Aman bana uymayın siz :g Şu anda madencilik karlı değil. Ben keyfine test yapıyorum. Zarar yazar her türlü. Zaten elinizdeki kart kullanılmaz bu işlerde.