Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 20 Aralık 2017, 14:57:37
valla hocam 2 aydır sürekli çalışıyor o pc 1080 ekran kartlı olan, şuanda kalktım baktım şuan ki kazanç günlük 2.25$ veriyor.
Btg daha çok bırakacaksa kar btg kazımına geçeyim hocam ama onu hangi programla kazcaz :D

Burda paylaşırsanız o kazım yapacağımız dosyayı sevinirim hocam  (spk)

Tek kartla ödemeyi zor alırsın :) Ben sana vertcoin ile ilgili yazmıştım, ama nereye gönderdim anlamadım :)

JackDaniels

[spoiler][/spoiler]

Buyur hocam sürekli 2$ ile 3$ arasında kazanç değişiyor. Şuanda 28 gündür çekim yapmadım 28 günlük kazanç 69$. 

Bundan önce niceminer kazımı yapıyordum 2 ay önce günde 1.70$ veriyordu o zaman, bu ise 2 ay önce 4 dolar kazancı bile görmüştüm.
hem cpu hem ekran kartı kullanıyo olabilir bilmiyorum, sırf resim atmak için monitör taktım kasaya , kendiliğinden çalıyor hep sırf kasa.

nebu

Şimdi baktım da Blok ödülü olarak 29 UIS kazanmışım (p) Darısı başınıza arkadaşlar :)

JackDaniels

Kullandığım altcoin kazımlardan birisi ''VeriumCoin'' :

Bu adrese girip kazım yapacağımız programı indiriyoruz : https://portal.vericoin.info/
[spoiler][/spoiler]

Programı yükledikten sonra sifre oluşturmanız istenecek :
[spoiler][/spoiler]

Şifre oluşturup onayladıktan sonra programın kendisi açılması için bekleyin, program açıldığında şifrenizi girmenizi isteyecek, şifrenizi girdikten sonra senkronize olmasını beklemelisiniz, senkronize olduktan sonra tek tıklama ile kazım işlemimiz başlıyor ayrıca cpu nun kaçını kullanacağımızıda ayarlıyoruz.
[spoiler][/spoiler]

1 Hafta çalıştı 8. günde 4.38 verium coin yansıdı hesaba o da yaklaşık 0.001 btc ediyor şuan.

Program hem mining hemde cüzdan programı olduğu için kazanç hesabınıza yansıdığı zaman buraya aktarıp satışını yapabilirsiniz.
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange?market=VRM_BTC

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 20 Aralık 2017, 16:03:50
Şimdi baktım da Blok ödülü olarak 29 UIS kazanmışım (p) Darısı başınıza arkadaşlar :)

oo süper hayırlı olsun hocam  ($$)

smbllr424

bytecoin (bcn) yada burst mining işlemi yapılabilen program varmı bildiginiz..

KrAleX1907

@JackDaniels  hocam veriumcoin kazdiginiz pc ozellikleri nedir?

JackDaniels

Alıntı yapılan: smbllr424 - 20 Aralık 2017, 21:41:17
bytecoin (bcn) yada burst mining işlemi yapılabilen program varmı bildiginiz..

https://bytecoin.org/downloads siteden wallet indirdikten sonra senkronize edin , bytecoin nin walleti hem mining hem cuzdan olarak kullaniliyor yani bu cuzdan programi ile mining yapabiliosunuz.

JackDaniels

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 20 Aralık 2017, 22:40:36
@JackDaniels  hocam veriumcoin kazdiginiz pc ozellikleri nedir?

İ7-2.25 ghz 8 cekirdek
8gb ram
Zaten islemci kullaniyor.

KrAleX1907

Cryptopia da satışını yaptığımız coin bize btc olarak mı yansıyor? Dolar ya da btc olarak yansıdı diyelim bunu Türk borsasına çekip o şekilde mi hesabımıza alabiliriz?