Madencilik Hakkında Sohbet Bilgi Paylaşımı

Başlatan kazims, 23 Kasım 2017, 00:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JackDaniels

Alıntı yapılan: JackDaniels - 30 Aralık 2017, 01:58:46
@nebu uis coin cpu miningi kaldırmış durumda artık sadece gpu mining yapıyor galiba .

Bakım varmış  ondan kapalıymış cpu mining  :D

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 30 Aralık 2017, 02:31:05
Bakım varmış  ondan kapalıymış cpu mining  :D

Şaşırdım ben de :D Her gün düzenli olarak 10 küsur gelmeye devam ediyor hesaba ;)

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 30 Aralık 2017, 08:45:09
Şaşırdım ben de :D Her gün düzenli olarak 10 küsur gelmeye devam ediyor hesaba ;)

Bol kazançlar hocam  ($$)

nebu

Sizin için kendimi feda ederek Electroneum cpu mining'i test ediyorum :g Sitesinden indirdiğim programı bilgisayara kurdum ve mining işlemini başlattım. 24 saat sonunda getirisi ne olacak, olacak mı olmayacak mı söyleyeceğim ;)

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 30 Aralık 2017, 11:01:56
Sizin için kendimi feda ederek Electroneum cpu mining'i test ediyorum :g Sitesinden indirdiğim programı bilgisayara kurdum ve mining işlemini başlattım. 24 saat sonunda getirisi ne olacak, olacak mı olmayacak mı söyleyeceğim ;)

Kazancı iyi olmazsa, en azından bir miktar kazanç versede boşa gitmesin :D   (spk)

nebu

Alıntı yapılan: JackDaniels - 30 Aralık 2017, 11:10:33
Kazancı iyi olmazsa, en azından bir miktar kazanç versede boşa gitmesin :D   (spk)

https://eupool.electroneum.com/

Buradan takip edebilirsiniz :)

Şu adresi girersiniz arkadaşlar:

etnk33vcUXiXziKajBSCG6icYoL39YXcfYKEiyxkaXzg1fbBvfQG7MmhT8qtZebJNv9X4mRm6TkptSQ4MAUZD4dJ4AWXBXSC9N

Yarın sabaha kadar test edeceğim ;)

JackDaniels

Alıntı yapılan: nebu - 30 Aralık 2017, 11:52:32
https://eupool.electroneum.com/

Buradan takip edebilirsiniz :)

Şu adresi girersiniz arkadaşlar:

etnk33vcUXiXziKajBSCG6icYoL39YXcfYKEiyxkaXzg1fbBvfQG7MmhT8qtZebJNv9X4mRm6TkptSQ4MAUZD4dJ4AWXBXSC9N

Yarın sabaha kadar test edeceğim ;)

Haydi hayrlısı hocam  ($$) 0.02ETN pendig de  ($$)

Trahit

Nebu ve Jack Daniels hocamlara sormak istiyorum :
Mining i laptopla mı yoksa masaüstü ile mi yapıyorsunuz?

Trahit

Ve mining yaparken laptop ile masaüstü arasında performans açısından fark var mı?

JackDaniels

Alıntı yapılan: Trahit - 30 Aralık 2017, 12:51:52
Ve mining yaparken laptop ile masaüstü arasında performans açısından fark var mı?

hem hem laptopta hem masaüstünde bir çok çılgın fikirlerle uğraştım ve emin ol masaüstünde ki mining performansını laptop vermiyor. Ayrıca laptopda mining yapacaksan kesinle cpu yu %70 den fazla yükleme ve kesinlikle soğutucu kullan aksi halde laptoplarda lehim atması ile karşılabilirsin  (spk) ben yaşadım şahsen :D