Neobux'a yatırım yapmayın!

Başlatan raramazan, 26 Kasım 2017, 10:07:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

remzikara

selam dostlar burdan goruşelim forumdan engellendiğinizi bilmiyordum, uzuldum

raramazan

Alıntı yapılan: remzikara - 01 Nisan 2018, 02:31:50
selam dostlar burdan goruşelim forumdan engellendiğinizi bilmiyordum, uzuldum
a. s. remzi hocam, neoda herkese yaz kimse yatırım yapmasın, 6k usd nin yarısından fazlasının üzerine çöktüler nam.ssuzlar! birçok yerde yabancılar da dahil gördüm ki çok kişi mağdur. yaz kimse nakit yatırım yapmasın!

raramazan

önce forumdan engelliyolar, sonra avg ler 0.10a düşüyor ve rr kalmıyor elde. benim hesapta öyle eridi. son 3 ayda hesap - 1200$ (eksi 1200 dolar) ve bitti...

halibo

Alıntı yapılan: raramazan - 14 Nisan 2018, 22:46:28
a. s. remzi hocam, neoda herkese yaz kimse yatırım yapmasın, 6k usd nin yarısından fazlasının üzerine çöktüler nam.ssuzlar! birçok yerde yabancılar da dahil gördüm ki çok kişi mağdur. yaz kimse nakit yatırım yapmasın!

remzi arkadaşın hesabında sıkıntı yoksa yazmasın banlanır

maximilyanus

:)remzi hocam geçmiş olsun seninle forumda çok muhabbet ettik hatırlarmısın bilmem benim hesabı kapatmışlar uzun sure girmeyince 6 dolar vardı hesapta:

remzikara

Selam resimden hatırladım, uddii miydi, ben devam ediyorum neoya 6 yıılık goldenim point lerden ve adprize dan bedavaya geldi, mecbur takılıyorum.Ama avg çok düşük bu aralar, ben de ref leri salıp para çekmeye başladım. Sadece MJ yaıcam.Sen ütopyada da varmıydın ? Sanki koloni de vardı. Sen neler yapıyorsun ? Neo da eskilerden kimse kalmadı çok sıkıcı.