Cryptomininggame - Sanal madencilik

Başlatan sb1299, 26 Kasım 2017, 12:54:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sb1299

Alıntı yapılan: eray965 - 03 Aralık 2017, 18:55:28
satoshi verip alacağız yani teşekkürler. Diğer soruma cevap verirsen sevinirim hangi kazımı yapayım hangisi daha mantıklı olur=
Cekim limitine en hızlı ulaşacağın koin sırasıyla Ltc doge ve btc.biran önce cekim yapmak istiyorsan doge veya ltc kas.ama siteye güveniyorsan 5-6ay devam eder diyorsan btc kas.sana kalmış birşey.
Emeginin karşılığını alman dileğiyle...
Not: btc bu şekilde yükselmeye devam ederse ortada faucet falan kalmaz.tüm btc faucetler kapanır scam olur alt coin faucetleri yoluna devam eder.şahsi görüşümdur

sb1299

MarazEfendi

Hash power düşükken Litecoin yükselince Dogecoin minelamak karlı gibi Bitcoin zaten kristal kaybı gidip bir iki görev yapsanız minedan gelenden fazlasını alırsınız  :))

dr1980m

Btc arttıkça bitcoin mine miktarı düşüyor :)
Bir haftadır uğraşıyorum, günlük btc üretimim sabit kalıyor :)
Site güzel.. Tavsiye ederim..

Celalcenk89

Bende şöyle birşey buldum ya da denedim diyelim arkadaşlar btc görevi yapıp satoshi alıp onu exchange yaparsak görevden aldığımız litecoinden daha fazla litecoin alıyoruz deneyebilirsiniz :)

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: sb1299 - 03 Aralık 2017, 23:32:31
Cekim limitine en hızlı ulaşacağın koin sırasıyla Ltc doge ve btc.biran önce cekim yapmak istiyorsan doge veya ltc kas.ama siteye güveniyorsan 5-6ay devam eder diyorsan btc kas.sana kalmış birşey.
Emeginin karşılığını alman dileğiyle...
Not: btc bu şekilde yükselmeye devam ederse ortada faucet falan kalmaz.tüm btc faucetler kapanır scam olur alt coin faucetleri yoluna devam eder.şahsi görüşümdur

Sanki dogede çekim limitine gelmek daha kolay gibi geldi bana.