Cryptomininggame - Sanal madencilik

Başlatan sb1299, 26 Kasım 2017, 12:54:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikubilayb

Alıntı yapılan: Kamrey - 15 Şubat 2019, 19:27:26
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/cryptomininggame-odeme-kanitlari/new/?topicseen#new

ödeme kanıtı paylaşıldı.

cryptiomininggame.com'da, yaptığımız miningleri çekebilmek için, 15 seviye olmak gerekiyor. Nasıl seviye atlıyoruz, bu konuda bir bilgisi olan var mı? Konu eski konu ama, alakalı diye buraya danışmak istedim. Yanıtlarınızı bekliyorum!..

sicher

Celalcenk89

Arkadaşlar bu Cgt var coin tarafında ne işe yarıyor acaba?

buzz

Yakın zamanda doge çekimi yaptığım için diğer coinlerin ödeme alt limitini göremiyorum. Litecoin ve dash ödeme alt limitini yazabilirmisiniz
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

sicher

Alıntı yapılan: buzz - 13 Şubat 2021, 04:32:28
Yakın zamanda doge çekimi yaptığım için diğer coinlerin ödeme alt limitini göremiyorum. Litecoin ve dash ödeme alt limitini yazabilirmisiniz

Litecoin : 1 000 000 litoshi

Dash : 600 000

buzz

Alıntı yapılan: sicher - 13 Şubat 2021, 13:56:35
Litecoin : 1 000 000 litoshi

Dash : 600 000

Teşekkürler çok işime yaradi
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

sicher

messo587

Alıntı yapılan: ikubilayb - 12 Ocak 2021, 10:25:19
cryptiomininggame.com'da, yaptığımız miningleri çekebilmek için, 15 seviye olmak gerekiyor. Nasıl seviye atlıyoruz, bu konuda bir bilgisi olan var mı? Konu eski konu ama, alakalı diye buraya danışmak istedim. Yanıtlarınızı bekliyorum!..

tüm görevlerden xp kazanıyorsunuz özellikle worl kısmındaki tüm görevlerde extra xp veriyor.

atLL

Selamlar son gelen güncelleme ile oyun baya değişti merak ettiğim şuanda litecoin haftası deniyor çekimler için ben dogecoin çekmeyi düşünüyordum minimum withdraw limitleri ne oldu ve dogecoin haftası ne zaman gelecek acaba?

Duzeltme guncelleme detayları burada mevcuttur arkadaslar  :)

sicher

Sırayla her hafta biri olacak bu hafta ise dogeye 1 ay var ;) Min çekimler hakkında bakmadım