Cryptomininggame - Sanal madencilik

Başlatan sb1299, 26 Kasım 2017, 12:54:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MarazEfendi

2  günlüğüne real minea %10 bonus geldi değer mi acaba bilgisayarı açık bırakmaya ne dersiniz yapsam mı  ???

Xibalba

sb1299

MarazEfendi

4. ödemem 807.000 Litoshi faucethuba ulaştı , kanıt isteyen olursa eklerim site yenilenerek güzelleşerek ödemelere devam etmektedir.

sb1299

Son alınan ödeme kanıtlara eklendi.ödemeler her hafta perşembe ve cuma günleri yapılıyor bundan sonra.
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/cryptomininggame-odeme-kanitlari/new/#new

atLL

litoshi odeme esigine geldim satoshiye donusturup satoshi mi toplamak mantikli yoksa litoshi mi bilgisi olan varmi?  50 bin satoshi toplayana kadar 4m litoshi toplanir gibi geliyor @sb1299

sb1299

Alıntı yapılan: atLL - 04 Şubat 2018, 12:34:21
litoshi odeme esigine geldim satoshiye donusturup satoshi mi toplamak mantikli yoksa litoshi mi bilgisi olan varmi?  50 bin satoshi toplayana kadar 4m litoshi toplanir gibi geliyor @sb1299
yani hangi coini topluyorsan genel anlamda o coinden çekim yap.$ bazında zaten hemen hemen aynı tutarlar.ben litoshi çekiyorum çünki çekim limitine en hızlı ulaşılabilen o.her 1 milyonda bir faucethuba çekip oradanda koinime atıyorum.orada bekliyor şimdilik