Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Eylül 2012, 22:24:06
Tabletimi sipariş vermiş bulunmaktayım ve bir an önce sapasağlam olarak elime ulaşmasını beklemeye geçtim..
bu arada bakındığım bir forumda ozzyjen  arkadaşımızı gördüm sanırım tabi nick benzerliği yok ise kendiside tablet bekleyenler arasında :)

Hayırlı olsun FilmsizKalma..
nereden, nasıl bir maliyetle ve ne siparisi verdiğini de belirtirsen, düşünen arkadaşların da işine yarayacaktır eminim.

lovablegs

şimdiden hayırlı olsun filmsizkalma ..evet zaten üst mesajlarda beklediğini kendiside belirtmiş .inşallah sorunsuz kavuşursunuz cihazlarınıza :)

FilmsizKalma

Cube u30gt markalı ürünü aldım.
Bir akrabamın Çinden getirddiğini gözümle gördüğüm için çinden gelenlere yöneldim. Kendisi buycoinsten getirtmişti. Buycoins burdaki hepsiburada gibi bir site imiş.
Gümrüğe felan hiç bir şekilde takılmadığını fatura bedelinin 55 65  $ olarak gösterlip üzerine hediyedir yazıldığını ürünü paypal aracılığıyla aldığını belirtince
Buycoins sitesinden %8 indirim kuponu kullanarak paypal ile aldım. 189$ a geldi.Normal ücreti 205$.. Bir kaç forumda araştırdığıma göre paketlemesi felan gayet iyiymiş.Zaten paypal üzerinden oluşu büyük avantaj bir bakıma ürün sıkıntılı gelir veya elime ulaşmaz ise en azından dispute şansım var.(Buduruma düşmeden elime alırım inaşşah)

Türkiyede garantili satan direk yetkili bayisi olmadığı gibi sanal pazar gittigidiyor üzerindeki ürünler 500lira üzerindeler.
Ürün ücretsiz kargoda şu anda. Cube serisinin yeni çıkanları özelliklede 32gb dahili hafızaya sahip olanlar ips ekran değilde mva ekran olarak çıkarılmış.Bu sebeple 16gb olanını aldım.

ElisaMcCline

mva paneller ips lere oranla hem daha düzgün bir çözünürlük, hem de daha iyi bir görüş açısına sahiptir aslında.
En azından, benim ilgilendiğim uzun zaman önce öyleydi, bı tip cihazlarda tercih edilmeme sebebi ne acaba ???

FilmsizKalma

Valla açıkçası tam tersi bahsediliyor şu anda. Bende araştırdım gerçektende videolu incelemerler ips in daha canlı daha parlak yan açılardan bakınca bozulmayan, gün ışığında bile rahatlıkla ekranı görebiliyorsunuz. Ama vma da bunların ips göre eksik olduğunu söylüyorlar. Ha çok büyük farkmı açıkcsı değil %80 eğimle tablete  bakacak halim yok :D
ama ips teknolojisi daha ilerde sanırım ve şu anda pazarın lideri konumunda olan lg firmasının ips leri kullanılmış cube u30gt de

tolgacan86

gökhan hocam şimdiden hayırlı olsun. umarım sorunsuz gelir ve kullanırsın :)

ElisaMcCline

Evet ben de bakayım dedim... Bir video buldum ama, bu video şartları da zaten problemli, ışığı sol tarafta olan VMA tarafından alıyor...
VMA da backlight biraz fazla gibi, bu ışıkla ilgili de olabilir. Ayrıca, benim bahsettiğim dönemdeki IPS teknolojisi değil bu e-IPS diye birşey çıkmış :)

Soldaki VMA, sağdaki e-IPS panel, düşünenler için de fikir olsun o zaman :)

http://www.youtube.com/watch?v=0fQfdI-st0g

nouma26

Hayırlı olsun .Hangisinde karar kıldın  :)

FilmsizKalma

Herkese teşekkür ederim,
cube u30gt modelini alıyorum..

ozzyjen

hayırlı olsun bende cube u30gt mi bekliyorum.oınumuzdekı hafta elımde olması lazım.