GK 2018 Anket #3 - 2017 yılının en çok KAZANDIRAN/BAŞARILI sitesi

Başlatan ElisaMcCline, 23 Aralık 2017, 18:33:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MarazEfendi

Açık ara digitalartist online her hafta 10 dolar üstü alıyorum siteden 0 yatırım captcha çözerek temiiiiz  :))

investor42

Bana göre hashearn [emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nebu

Rotate4All'dan hiç yatırım yapmadan $500'dan fazla para çektiğim için oyum belli :g

kanacarapper

Bencede en çok kâr sağlayan site çiftlik bank oldu ama kredi çekip para yatıranlar maaşlarını yatıranlar ben hiç anlamiorum böle şeyleri :) 1-2 saatte depoyu topla yok yem al bilmem ne.

En iyisi DGA toplam referansim 596 oldu. Haftalik 30-35$ ödeme aliyorum

bykazancom

benim için en iyi kazandıran site yabancı siteler olarak clixsense,neobux,ayuwagedir türk sitesi olarak benderimki

comegel

Bozkurt88

En başından beri yatırımım mevcut. Hiç çekmeden katlayarak büyüttüm. Sürekli güven verdi. Ana paramı kaç kez katlayarak çıkarttım. Oyum Çiftlikbank'a :)

efebakan

burdaki sitelerin hiçbirine yatırım yapmadım ama çiftlikbank ı duydum oyum çiftlikbank a bende biyerden gelirim olsun istiyorum minumum yatırım yapabileceğim bi site varmı acaba haftada kazabileceğim veya ayda

Neutron

Alıntı yapılan: efebakan - 24 Aralık 2017, 22:23:09
burdaki sitelerin hiçbirine yatırım yapmadım ama çiftlikbank ı duydum oyum çiftlikbank a bende biyerden gelirim olsun istiyorum minumum yatırım yapabileceğim bi site varmı acaba haftada kazabileceğim veya ayda

@efebakan  https://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/mucahid-(anadolufarm)-yatirim-grubu/