Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

geçmiş olsun richman,
Umarım tamamen çözümlenmiştir, tekrarlama ihtimali olmayan bir rahatsızlıktır.
tekrar hoş geldin.

Coulers79

Sinemanın koca çınarı, Tuncel Kurtiz'i kaybettik. Allah rahmet eylesin.   :'(

volkanaydinli

Yaklaşık 3  yıl önce bıraktığım PTC Dünyası ve foruma tekrar başladım. Geçen zaman zarfında birçok eski arkadaşı burada, yerli yerinde görmek çok güzel. Yeni katılanlarla beraber, forumun ortamının eskisinden bile sıcak ve samimi görünmesi ekstra sevindirici. Emeklerinden ötürü Elisa ve Anıl'a teşekkürler.. Tanımadığım diğer Mod Arkadaşlara da haksızlık yapmamak kaydıyla tabii. Herkesin emeğine sağlık.

Buraya dönmeme vesile olan olayı da kısaca nakletmek isterim. 15 gün kadar önce telefonum çaldı. Arayan arkadaş,  Ptcüye'deki nickini söyleyip, uzun zamandır numarama ulaşmaya çalıştığını, 4 yıl kadar önce xxx adlı bir sitenin premium üyeliği için benden borç aldığını ve ödemek istediğini belirtti. Bu kısa konuşma, para olayını hatırlamamakla beraber, yıllar önceki samimi ve güzel ortamı hatırlamama yetti ve belki de o güzel günlerin özlemiyle tekrar  foruma giriş yaptım.

Lafı uzattığımın farkındayım. Bu nedenle herkesten özür diliyor, tüm arkadaşların ve ailelerinin bayramını kutluyorum...

ptconur

Aramıza hoşgeldin tekrar volkan. Seni burda görmek ne büyük mutluluk. Senin de bayramın kutlu olsun.

volkanaydinli

Hoşbulduk Onur'cum. çok naziksin. Kayseri'ye selamlar...

fkork

hoşgeldiniz hocam...

enderege

Hoşgeldinmi desem, hoşbuldukmu bilemedim şimdi. Sen bizden eskisin o nedenle, aramıza yeniden dönmene sevindim. Umarım hakkında hayırlı olur diyelim. Zaten bu işe bulaşan bıraktım desede yeniden dönüyor.

Not: ilk mesajını editlemek zorunda kaldım. Mümkünse gerçek isimler yerine kullanıcı adı ile hitap etmeye özen gösteriyoruz. Gerçi benim kullanıcı adım ismim problem değil bu açıdan ama bazılarımız ismini vermek istemeyebiliyor.

Valla bu 2. müdahalem ama napimmm!... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

volkanaydinli

Alıntı yapılan: fkork - 15 Ekim 2013, 00:42:58
hoşgeldiniz hocam...

hoşbulduk, teşekkürler...
Alıntı yapılan: enderege - 15 Ekim 2013, 00:53:39
Hoşgeldinmi desem, hoşbuldukmu bilemedim şimdi. Sen bizden eskisin o nedenle, aramıza yeniden dönmene sevindim. Umarım hakkında hayırlı olur diyelim. Zaten bu işe bulaşan bıraktım desede yeniden dönüyor.

Not: ilk mesajını editlemek zorunda kaldım. Mümkünse gerçek isimler yerine kullanıcı adı ile hitap etmeye özen gösteriyoruz. Gerçi benim kullanıcı adım ismim problem değil bu açıdan ama bazılarımız ismini vermek istemeyebiliyor.

Valla bu 2. müdahalem ama napimmm!... :D

Kimin ismini verdim ki? Diyecekken Hatırladım :) Acemilik işte hocam, sen idare et bugünlük. Hoşbulduk tekrardan...

ElisaMcCline

Oldukça hoş bir anı olarak kalır artık bu :)

Forumun durumu konusundan bahsetmeyeceğim, tabii ki herkesin kendi takdiri. beğenmeyenler de var ve sonuç olarak aramızda yoklar :)

Seni de tekrar aramızda görmek güzel.
Kısa zamanda havuzlarını göreceğiz sanırım .. Ben ilk kazançlarımı havuzlardan almıştım.. yeni başlayanlar için bulunmaz nimet oluyor :)

nouma26

Tekrar hoşgeldiniz diyelim :)

Sizin de bayramınız da mübarek olsun  :)