Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ikose - 15 Kasım 2013, 09:59:05
Geldim, arkamdan bir harf için olay çıkaranlar, yazdım sizi bir köşeye  :g
nurdan = buradan
not : yine cepteyim bur dan yazıyorum göndermek istediğimde nurdan diye kendini değiştiriyor.. ???
Senin telin markası modeli neydi?

ikose

ptconur

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ikose - 15 Kasım 2013, 11:02:08
Lumia820 gibi birşey
İşte markadan kaynaklı :D Baksana klavyesi bile düzgün çalışmıyor senin istediğin kelimeleri değil kafasından esenleri yolluyor..
Hele diyorum Elisamccline Nasıl oluyorada Nurdan kelimesini Burdan Buradan olarak anladı diye..  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Kasım 2013, 11:53:27
İşte markadan kaynaklı :D Baksana klavyesi bile düzgün çalışmıyor senin istediğin kelimeleri değil kafasından esenleri yolluyor..
Hele diyorum Elisamccline Nasıl oluyorada Nurdan kelimesini Burdan Buradan olarak anladı diye..  :g :g

Telefondan yazmasak da, kazınmış artık diyosun :D

Öyle öyle,... Bizim Nurdan var, ona da burdan diyorum ben zaten :g

Coulers79

Bende geldim, 3.defa bozuk PC'm foruma girmemi engelledi. Yoksa banlandım mı?

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 15 Kasım 2013, 19:06:36
Bende geldim, 3.defa bozuk PC'm foruma girmemi engelledi. Yoksa banlandım mı?
Buraya yazdığına göre banlanmamışsın. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Harunokumus

Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Bir hoşgeldin konusuna bu kadar yorum yazıldığını ilk defa görüyorum.  :D Düşündüğümden çok daha aktif ve ssamimi bir forummuş gerçekten

tolgacan86

Alıntı yapılan: Harunokumus - 15 Kasım 2013, 20:33:44
Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Bir hoşgeldin konusuna bu kadar yorum yazıldığını ilk defa görüyorum.  :D Düşündüğümden çok daha aktif ve ssamimi bir forummuş gerçekten

Bir slogan vardı, fkork sen hatırlarsın neydi o, farkımız farkı farkeden farkeder felan :P :g

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Harunokumus - 15 Kasım 2013, 20:33:44

Bağımlılık yapar bak haberin olsun :)