Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Arkadaşı ben davet ettim :P
facebookta arkadaşlık göndermiş sanırım :) yani berke diye biri arkadaşlık yollamışta daha kabul etmedim :P

Coulers79

#Nejatİsler   :'(   Yardımsever sanatçının sağlık durumu kritik.

Calyente

Tez zamanda iyi olacak inşallah....  :'(

Coulers79

Meral Okay anısına, bir Kanuni hikayesi ves'selam..

Coulers79

Dört seneyi bir bölümde geçip Şehzade Mustafa'nın katledildiği yıla geldiler.  (zopa)
Umarım bu sene birkaç bölüm sürer hatta mola falan verirler olmaz mı?  :'(    (prt)

Coulers79

Forum ses ver, birileri konulara mesaj atsın be ya. Ödemeleri tebrik etsin bir şey yapsın. Alöü? :g Forumda gizli çalışma falan mı var?

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Şubat 2014, 17:20:49
Forum ses ver, birileri konulara mesaj atsın be ya. Ödemeleri tebrik etsin bir şey yapsın. Alöü? :g Forumda gizli çalışma falan mı var?

Evden bi dışarı at kendini. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Önce bakkala oradanda yemek yemeğe gideyim bari. Epeydir normal bir şey yemedim.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Şubat 2014, 18:31:15
Önce bakkala oradanda yemek yemeğe gideyim bari. Epeydir normal bir şey yemedim.

Yedigin  anormal şeyleri sayarmısın coulers ??
Normal yemek yiyeceksen yemeğe gitme ev yemeği ye :) disaridaki hangi yemek normal

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2014, 20:43:53
Bu da benim akşam yemeğim. Yarına kadar beni idare eder.

Kısaca abur cubur diyelim. Epeydir ev yemeğide yemedim, ha evde birkaç çeşit var ama iştahsızım. Değişiklik olsun diye su içen biriyim.
Gittiğim yerdede yemediğim etlerden oluşan bir yemek vardı. Niyetimi bozamadım, patates kızartmasıyla günü kurtardım.    :g