Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

TwofuN

Alıntı yapılan: enderege - 27 Nisan 2014, 21:36:56
Bi bardak soğuk su yanına cipram.
Cipram mı? Cipram ucuz be abi Eslong al abim (eht)

djsugar

selam gelirkapisi bi 8 ay yok olduk ortalık gridci kaynamış nedir bu grid sevdası  (yvr)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: djsugar - 01 Haziran 2014, 01:51:49
selam gelirkapisi bi 8 ay yok olduk ortalık gridci kaynamış nedir bu grid sevdası  (yvr)

Hoşgeldin djsugar :)
En son ders çalışacaktın galiba , araya askerliği de mi sıkıştırdın :)

djsugar

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Haziran 2014, 02:07:43
Hoşgeldin djsugar :)
En son ders çalışacaktın galiba , araya askerliği de mi sıkıştırdın :)

kazanamıyacağım hocam istediğim yeri onun için iki yıllığa geçecicem seneye tekrar sınava girecemde  sınavlar filen derken uzadı biraz işlerim
hoşbulduk bu arada geç gelmem işe yaradı hem sizin yarışmada ilk refiniz oldum :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: djsugar - 01 Haziran 2014, 02:11:06
kazanamıyacağım hocam istediğim yeri onun için iki yıllığa geçecicem seneye tekrar sınava girecemde  sınavlar filen derken uzadı biraz işlerim
hoşbulduk bu arada geç gelmem işe yaradı hem sizin yarışmada ilk refiniz oldum :D

Hayırlısı olsun :)
Eskiden 2 yıllıktan sınava girişlerde puan konusunda kayıplar oluyordu. Umarım bir dezavantajı yoktur :)
Bu eskiden dediğim, M.Ö tabii ki (eht) :)

Yarışma için de teşekkürler :) :y

Yanlız, ilk refim oldun da, %99.99 saymayacaklar :D Son 30 güne almıyorlar ilk günü, üstelik daha onlara göre ilk gün bile başlamadı :D
Daha 31 Mayısta onlar :P

djsugar

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Haziran 2014, 02:17:29
Hayırlısı olsun :)
Eskiden 2 yıllıktan sınava girişlerde puan konusunda kayıplar oluyordu. Umarım bir dezavantajı yoktur :)
Bu eskiden dediğim, M.Ö tabii ki (eht) :)

Yarışma için de teşekkürler :) :y

Yanlız, ilk refim oldun da, %99.99 saymayacaklar :D Son 30 güne almıyorlar ilk günü, üstelik daha onlara göre ilk gün bile başlamadı :D
Daha 31 Mayısta onlar :P

desene yaptığımız yardımda boşa gitti yine karavanayı gördük :D sınav girdiğimde büyük ihtimal yine puan düşürecekler büyük ihtimal tercih yaptığım için ama yapmak zorundayım aileme daha fazla yük olamam  olmadı 2 seneliği bitirip dgsye girmeyi düşünüyorum seneye kazanamazsam bu yazda kpssye girecem .

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: djsugar - 01 Haziran 2014, 02:28:23
desene yaptığımız yardımda boşa gitti yine karavanayı gördük :D sınav girdiğimde büyük ihtimal yine puan düşürecekler büyük ihtimal tercih yaptığım için ama yapmak zorundayım aileme daha fazla yük olamam  olmadı 2 seneliği bitirip dgsye girmeyi düşünüyorum seneye kazanamazsam bu yazda kpssye girecem .

Düşünmen yeter ;) Teşekkürler :) :y

Planını yapmış olman da önemli. En azından ne yapacağını bilen, en azında durumu görenlerdensin :)
Hiçbir fikri olmayanlar da var :)

Bol şans ve kolaylıklar şimdiden :)

djsugar

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Haziran 2014, 02:33:04
Düşünmen yeter ;) Teşekkürler :) :y

Planını yapmış olman da önemli. En azından ne yapacağını bilen, en azında durumu görenlerdensin :)
Hiçbir fikri olmayanlar da var :)

Bol şans ve kolaylıklar şimdiden :)

Benim felsefem belli hayatta yaptığın hiçbirşeyden pişman olma pişman olursan o pişmanlık hayatını bitirir.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.