Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mr. İSSB

omerfaruk5

Merhaba sevgi değer gelirkapisi yöneticilerimiz ve sevgi değer üyeler;

Forumda yaptığım bazı küfürlü hikayeler , skype facebook link paylaşımları , yöneticilere karşı verilen saygısızca cevaplar yüzünden tüm gelirkapisi ailesinden özür diliyorum.

Tekrardan kendime çekidüzen vereceğimede söz veriyorum. Herkes hakkını helal etsin. Kimsenin şuana kadar hakkına girmedim çalıp çırpmadım ama sonuç olarak size karşı saygısızca cevaplarımda bir hakka girmek sayılır.

Oguz2015 adlı arkadaşımada 5 TL aldığım borcu gönderemedim, sebebi ise hesabım donduruldu ve arkadaşımdan e-mail adresini alamadım. Şimdi hemen ücretini gönderiyorum hocam.  (a)
Ücret ödenmiştir.  :y

bayram4558

Gelirkapisi üyesiyim benim hakkım helal olsun. Ben sana para göndermeye çalıştım paypal adresinde bir sıkıntı vardı galiba sorunun çözülmesi iyi.

ElisaMcCline

Özür dilemek de bir erdemdir.
Birebir olarak sorun yaşadığın herkesle ilişkilerini düzeltip kaldığın yerden devam edip etmemek de yine senin elinde.

iyi forumlar.

Not:
@oguz2015 den bilgi bekliyoruz.

omerfaruk5

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ocak 2016, 16:44:01
Özür dilemek de bir erdemdir.
Birebir olarak sorun yaşadığın herkesle ilişkilerini düzeltip kaldığın yerden devam edip etmemek de yine senin elinde.

iyi forumlar.

Not:
@oguz2015 den bilgi bekliyoruz.

Çok teşekkürler Elisa Hocam. Kaldığım yerden devam edeceğim.
Oğuz arkadaşımında ödemesini yaptım.

Dio

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 20 Ocak 2016, 16:50:52
Oğuz arkadaşımında ödemesini yaptım. Kanıtım:
resmi kaldırdım. mail ve işlem no'yu silmen gerek.

hakanatik01

Olay nedir bilmesemde hakkında hayırlısı olsun doğru karar :) Forum çok hepimiz biryerler de üyeydik zamanında belki ama doğru yolu bulduk seninde bulman hoş olmuş :) Forumdan çok Aile gibi zaten o yüzden ailenden para çalıyor,küfürlü konuşuyor,büyüklerine karşı saygısızlık ediyormusun,etm,iyorsun (edenlerde vardır elbet ama ailden dışalnır :P )  ailede olmaması gereken şeyler olmadığı sürece bir sorun yaşanmaz insan ne yaparsa kendine yapıyor sonuçta .Hayırlısı olsun tekrardan.

oguz2015

ödeme geldi arkadaşlar bi sıkıntı yok ömerfaruk5 arkadaşımada forumda başarılar diliyorum

omerfaruk5

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2016, 17:01:08
Olay nedir bilmesemde hakkında hayırlısı olsun doğru karar :) Forum çok hepimiz biryerler de üyeydik zamanında belki ama doğru yolu bulduk seninde bulman hoş olmuş :) Forumdan çok Aile gibi zaten o yüzden ailenden para çalıyor,küfürlü konuşuyor,büyüklerine karşı saygısızlık ediyormusun,etm,iyorsun (edenlerde vardır elbet ama ailden dışalnır :P )  ailede olmaması gereken şeyler olmadığı sürece bir sorun yaşanmaz insan ne yaparsa kendine yapıyor sonuçta .Hayırlısı olsun tekrardan.

Para falan çalmadım , çalmamda arkadaşım. Sadece küfürlü bir hikaye yazmıştım. Ve admine karşı saygısızlık yapmıştım.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 20 Ocak 2016, 18:13:04
Para falan çalmadım , çalmamda arkadaşım. Sadece küfürlü bir hikaye yazmıştım. Ve admine karşı saygısızlık yapmıştım.
Peki neden çekip gitmedin, nedir seni burada tutan Ömer.
Zoru seçtin çünkü.