Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Futurenet

Sayın yönetici ben formları pek bilmiyorum hatta hiç kayıt olmadım ilk defa bu siteye üye oldum gönderdiğim konular niçin onay bekliyor bazıları hiç onay beklemiyor anlamış değilim ayrıca tüm arkadaşlara bende yardımcı olmak isterim bildiğim yaptığım işlerde

Dio

Alıntı yapılan: Futurenet - 15 Şubat 2016, 18:01:59
Sayın yönetici ben formları pek bilmiyorum hatta hiç kayıt olmadım ilk defa bu siteye üye oldum gönderdiğim konular niçin onay bekliyor bazıları hiç onay beklemiyor anlamış değilim ayrıca tüm arkadaşlara bende yardımcı olmak isterim bildiğim yaptığım işlerde
onay bekleyen konuların altına açıklama yazıyoruz ve çoğunu görüp cevapladınız zaten :)
ilk konunuzu açtığınızda size özel mesaj atıp konu açmadan önce ilgili bölümün kurallarını ve forum kuralarını okumanızı tavsiye ettim.
zamanla alışırsınız foruma :y yeni üyelerin çoğu böyle sorunlar yaşıyor, bunu biliyoruz ve ona göre davranıyoruz yönetim olarak :)

Futurenet

Alıntı yapılan: Dio - 15 Şubat 2016, 18:08:57
onay bekleyen konuların altına açıklama yazıyoruz ve çoğunu görüp cevapladınız zaten :)
ilk konunuzu açtığınızda size özel mesaj atıp konu açmadan önce ilgili bölümün kurallarını ve forum kuralarını okumanızı tavsiye ettim.
zamanla alışırsınız foruma :y yeni üyelerin çoğu böyle sorunlar yaşıyor, bunu biliyoruz ve ona göre davranıyoruz yönetim olarak :)
Evet forma alışmaya çalışıyorum :) bu arada ara kısmını dediğiniz için sağolun yoksa oturup tüm siteyi okuyacam sanıyordum hangi konu açılmamış diye :)) acemilik böyle

Futurenet

Birde yanda adam var adamın önünde artı eksi işareti var onu anlamadım bi kaç kişiye bastım ama arkadaş mı ekliyor napıyor bilemedim :))

enderege

Alıntı yapılan: Futurenet - 15 Şubat 2016, 18:26:38
Birde yanda adam var adamın önünde artı eksi işareti var onu anlamadım bi kaç kişiye bastım ama arkadaş mı ekliyor napıyor bilemedim :))

O mesajı beğendiysen + beğenmediysen - veriyorsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Futurenet

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2016, 18:31:36
O mesajı beğendiysen + beğenmediysen - veriyorsun.
Teşekkür ederim kardeşim :)

ibrhmsny

Hoşgeldin  :)
Yalnız form başka forum başka  (hp)

ElisaMcCline

Hoşgeldiniz @Futurenet .

Forum içi aramalarınızı, forum anasayfaya çıktıktan sonra yapmaya özen gösterin. Yoksa sadece bulunduğunuz alan altında search yapmış olursunuz.
Kural veya başka bir konuda emin olamadığınız durumlarda da sormaktan çekinmeyin.
Alışana kadar herkesin soruları ve/veya hataları olabiliyor.

iyi forumlar.