GK 2018 - Haberdar Ol , HEDİYE kazan

Başlatan ElisaMcCline, 25 Aralık 2017, 17:39:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pendik34

Alıntı yapılan: AnilK - 25 Aralık 2017, 22:45:09
Beklenmeyen bir aksaklık sebebiyle biraz gecikti bugün, yarın ve sonrasında aynı şeyi yaşamayız muhtemelen :)

@pendik34 ilk yazan oldu, kendisine Donator üyelik verildi hayırlı olsun.

@kazims ikinci yazan olmuş ama halihazırda banner'ı bulunduğu için hakkından feragat etmiş, bu durumda @brkdmn 1 aylık imza banner hakkı kazanmış oluyor. Bana kullanmak istediği banner ve linki özel mesajdan iletsin lütfen :)

teşekürler üyelik için  belim koptu  bilgisayar başında f5 yapmaktan  öle durmak nekadar zormuş :D  f5 boşuna yapmışım bildirim solda cıkıyormuş ben f5 yapınca cıkıyor sanıyordum :D

AnilK

Alıntı yapılan: kanacarapper - 25 Aralık 2017, 22:42:49
Ben küstüm oynamiyorum. Pendik34 den sonra yazdim hemen ileti gönderildi oku dedi. Neyini okiyim yazmis iste gönderince okurum :( :DD
Gitti donat ödülü yarin ben kapicam.

Ama berki anil hocamizda fazladan donatlar vardir 1-2 gün ateşler :D

Profilinizdeki görünüm ve tasarım ayarlarından "İleti gönderirken yeni bir yanıt gönderilirse uyarma." kısmını işaretlerseniz tamamdır.

Muhtemelen bu link o sayfaya yönlendirecektir: https://www.gelirkapisi.com/profile/?area=theme

JackDaniels

@AnilK , açıklama yapılsaydı aksaklık oldu devam edilecek diye sorun olmazdı. Neyse siz nasıl uygun görürseniz artık.

Kazanan arkadaşlara tebrikler  (a) +1

silver

Arkadaşlar sonuçta yönetimde olan kişilerde insan ve özel hayatları var. Bir güzellik yapalım böyle bir etkinlik olsun demişler ve ellerinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışmışlar. Telafi sözü de vermişler.

Bence işin eğlence kısmına bakalım. Herkes bir şekilde güldü eğlendi ve güzel anlar yaşadı. Bunlar bana kalırsa daha önemli. Ha yinede üyelik talebinde bulunan varsa ben bana bizim grup içerisinde bugün hediye olarak verilen üyeliği bir başkasına hediye edebiliyorsam vereyim yani.

mucovixmega

silver

Alıntı yapılan: pendik34 - 25 Aralık 2017, 22:48:17

teşekürler üyelik için  belim koptu  bilgisayar başında f5 yapmaktan  öle durmak nekadar zormuş :D  f5 boşuna yapmışım bildirim solda cıkıyormuş ben f5 yapınca cıkıyor sanıyordum :D

Ayrıca tebrik ederim @pendik34 :) Hayırlı olsun :)

pendik34

kazims

ElisaMcCline

Arkadaşlar, ilk denemelerde sıkıntılar çıkabiliyor.

Bildiğiniz üzere biz de ilk defa kulanıyoruz, 2 gün deneyecektik, Çarşamba gününden dağıtmaya başlayıp 3 adet donator ve 3 adet imza banner düşüncesiyle yola çıktık.
Ama daha sonra, denerken de neden birilerine birşeyler hediye etmeyelim dedik ve 5 gün bu ödülleri dağıtma kararı aldık :)

Aksaklıklar olacaktır, biraz mazur görün. Siz 1 saat içinde açılacak konuya odaklanın ;)

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum :)
Diğer arkadaşlara da  :PP :PP :PP , Yarın görüşürüz :D