GK 2018 - Haberdar Ol , HEDİYE kazan

Başlatan ElisaMcCline, 25 Aralık 2017, 17:39:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: celomania - 27 Aralık 2017, 22:41:57
Bak yaaa :) Teşekkürler @silver hocam. Düşünmen yeterli.

Rica ederim ne demek @celomania :) Küçük bir sürpriz yapacaktım siz burada yokken ama bizim hediye yalan oldu herhalde :PP :))

ElisaMcCline

Tebrikler arkadaşlar :)

@silver , @celomania ,
Bu konu ve hediyeleriyle Anıl ilgileniyordu, ekleme vs yapmış da olabilir, ne yaptı bilmiyorum.
Ya da not alıp ilk geldiğinde halletmek üzere çıkmış da olabilir, çıkması gerekiyorsa.

PM atıp talebi iletin isterseniz, gelince  ona göre devam eder :)

silver

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Aralık 2017, 00:00:11

@silver , @celomania ,
Bu konu ve hediyeleriyle Anıl ilgileniyordu, ekleme vs yapmış da olabilir, ne yaptı bilmiyorum.
Ya da not alıp ilk geldiğinde halletmek üzere çıkmış da olabilir, çıkması gerekiyorsa.

Öncelikle teşekkürler :)

Ben kendi adıma belirteyim herhangi bir acelesi yok. Orada şaka maksatlı dedim zaten :)

Mention kullanma sebebim ise ödül verilmeden önce talebimin görülmesini sağlamaktı :)

Geri dönüt için ayrıca teşekkürler :)

kanacarapper

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Aralık 2017, 00:00:11

@silver , @celomania ,

@ElisaMcCline

2. ben yazdım ...

silver

Alıntı yapılan: kanacarapper - 28 Aralık 2017, 08:01:16
@ElisaMcCline

2. ben yazdım ...

Bir yanlış anlaşılma olmasın diye belirteyim. Evet ikinci yazan sizsiniz.
Ben ödülün arkadaşımıza devredilmesi için yazdığımdan @ElisaMcCline o konuda bizlere bilgi vermek adına mention yapmış.

kanacarapper

Alıntı yapılan: silver - 28 Aralık 2017, 10:09:34
Bir yanlış anlaşılma olmasın diye belirteyim. Evet ikinci yazan sizsiniz.
Ben ödülün arkadaşımıza devredilmesi için yazdığımdan @ElisaMcCline o konuda bizlere bilgi vermek adına mention yapmış.

Tamam hocam ne bağırıorsun :(

AnilK

@celomania 'ya Donator üyelik verildi, @kanacarapper ile birlikte imzalarında kullanmak istedikleri bannerı ve linkleri de iletirlerse onları da ekleyeyim :)