GK 2018 - YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

Başlatan ElisaMcCline, 25 Aralık 2017, 23:57:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laeider

Kazanan arkadaşları tebrik ederim  (dns)

kanacarapper

Olley be gene bi çekiliş ve gene bana hicbise çıkmadı çok sevindim. @Balansci ya zaten bal damliyor :D Her çekiliş ona çıkıyor tanırim kendisini.

Kazanan hocalarima ödüllerini iyi günlerde kullanmasini temenni ederim.

AnilK

Şöyle bir toparlarsak,

(str) 01 nolu kazanan @ilkercgul - Windows 10 professional Lisans (1 Bilgisayar için ömür boyu Lisans)
(str) 02 nolu kazanan @Lejyoner - 50TL değerinde Steam kredisi
(str) 03 nolu kazanan @bykazancom - 50TL değerinde Google Play Store veya App Store Kredisi
(str) 04 nolu kazanan @Balansci - 50TL değerinde Google Play Store veya App Store Kredisi
(str) 05 nolu kazanan @haluk - 1 adet Kaspersky İnternet Security 2018 (1 Bilgisayar için 1 Yıllık Lisans)
(str) 06 nolu kazanan @lebowskia - 1 adet Kaspersky İnternet Security 2018 (1 Bilgisayar için 1 Yıllık Lisans)
(str) 07 nolu kazanan @Bozkurt88 - 1 adet Kaspersky İnternet Security 2018 (1 Bilgisayar için 1 Yıllık Lisans)
(str) 08 nolu kazanan @qolddraqon - 1 adet VIP üyelik ( 1 YILLIK )
(str) 09 nolu kazanan @keremer - 1 adet DONATOR üyelik ( 3 AYLIK )
(str) 10 nolu kazanan @prayer - 1 adet DONATOR üyelik ( 3 AYLIK )
(str) 11 nolu kazanan @Neutron -  Yedek kazanan
(str) 12 nolu kazanan @caldera -  Yedek kazanan
(str) 13 nolu kazanan @tiki93 -  Yedek kazanan
(str) 14 nolu kazanan @eray965 -  Yedek kazanan
(str) 15 nolu kazanan @sterkamed -  Yedek kazanan

Bu hafta içerisinde sizlerle iletişime geçilip hediyeler dağıtılacak, tekrar tebrikler :)

koray4316

Kazanan arkadaşları tebrik ederim   (spk) (spk)

bykazancom

teşekkürler diğer kazananlarada tebrikler  ödülü alabilirim

ayrıca ödülü yarı fiyatı 25 tl karşılığında almak isteyene verebilirim

özel mesajla iletime geçebilirsiniz

ersntas

Ve Burada da şansımız olmadı :) Şans bize ne zaman gülecek Acaba :/ Kazanan Arkadaşlara Tebrikler  ($$) ($$) ($$)

ilkercgul

İlk defa bir şeyde 1. oldum.Artık forumun en popüler üyesi benim bütün yıl herkes beni konuşacak. :m

qolddraqon

Hiç şansı olmayan birini 2018 VIP soktunuz ya helal olsun :D emeği gecen herkese çok teşekkürler diğer kazanan arkadaşları da tebrik ederim  (p)

Balansci

valla hocalarım hediyenin büyügü küçügü olmaz bu bir şanstır çekiliştede hediye kazanmışım çok teşekkür ederim gelir kapısı yöneticilerine bunu düşünüp yapan emekcilere saygılarımla iyiki varsınız teşekkür ederim  (spk)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın