Freebcc (SCAM)

Başlatan smbllr424, 10 Ocak 2018, 14:13:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sdthlms

Alıntı yapılan: smbllr424 - 13 Eylül 2018, 20:49:19
25. ödeme ether olarak alındı, kanıtlara eklendi  (ok)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/freebcc-odemeleri/msg586253/#msg586253

Benim 3 gündür ödemem gelmiyor garip tümünü tıklıyorum

Kamrey

sitede gene sorunlar olmaya başladı shortlınk hatası verıp sıstemden atıyor claim yaptrmıyor. çekim yaptırmıyor.

smbllr424

Alıntı yapılan: Kamrey - 14 Eylül 2018, 09:24:06
sitede gene sorunlar olmaya başladı shortlınk hatası verıp sıstemden atıyor claim yaptrmıyor. çekim yaptırmıyor.
@Kamrey sitede sorun yok..eğer claim tıkladıgında seni siteden atıyorsa banlanmışsındır..

mail at aynı gün açıyor..ben artık tüm güne yaydımclaimlerimi..

siteye girip 4-5 tane tıklıyorum bi kac saat sonra yine..son girişide gece yapıyorum..claimlerimi yayıyorum böyle şimdilik sorun yok..

sdthlms

Alıntı yapılan: smbllr424 - 14 Eylül 2018, 13:30:27
@Kamrey sitede sorun yok..eğer claim tıkladıgında seni siteden atıyorsa banlanmışsındır..

mail at aynı gün açıyor..ben artık tüm güne yaydımclaimlerimi..

siteye girip 4-5 tane tıklıyorum bi kac saat sonra yine..son girişide gece yapıyorum..claimlerimi yayıyorum böyle şimdilik sorun yok..

Benim 3 gündür ödemem gelmiyor garip tümünü tıklıyorum mail attım tık yok bana göre bu site artık SCAM

smbllr424

Alıntı yapılan: sdthlms - 14 Eylül 2018, 13:32:51
Benim 3 gündür ödemem gelmiyor garip tümünü tıklıyorum mail attım tık yok bana göre bu site artık SCAM
daha dün ödeme kanıtı koydum..siteye girip kontrol edin claim yapamıyorsanız banlanmışsınızdır..

banlanan hesabın ödemesinide yollamaz..mail lere yanıt vermiyor ama geregini yapıyor..

sdthlms

Alıntı yapılan: smbllr424 - 14 Eylül 2018, 13:37:29
daha dün ödeme kanıtı koydum..siteye girip kontrol edin claim yapamıyorsanız banlanmışsınızdır..

banlanan hesabın ödemesinide yollamaz..mail lere yanıt vermiyor ama geregini yapıyor..

Dedimya hergün tıklıyorum bugün gelenlerinde hepsini tıkladım 24000 küsür tokenim var çekmek için önceki 300 satoshilik ödememi bekliyorum 3 gündür.

Kamrey

@smbllr424  hocam size zaten mail adresini ve yazacaklarınızı ben göndermiştim. ama artık uğraşamıyorum çünkü en az 10 kere aynı sıkıntıyla karşı karşıya kaldım.

@sdthlms ödemeleri geç yapıyor benim zaten içerde bekleyen ödemem var. 15000 token kadar

smbllr424

Alıntı yapılan: Kamrey - 14 Eylül 2018, 13:44:21
@smbllr424  hocam size zaten mail adresini ve yazacaklarınızı ben göndermiştim. ama artık uğraşamıyorum çünkü en az 10 kere aynı sıkıntıyla karşı karşıya kaldım.

@sdthlms ödemeleri geç yapıyor benim zaten içerde bekleyen ödemem var. 15000 token kadar
ban olayını neye göre yapıyor orasını bilmiyorum..

bende aşabilmek ve radara takılmamak adına dedigim gibi gün içine yaydım claim lerimi..

site kolay vazgecilebilecek gibi degil kendi açımdan..

ref geliri olmasa bile ether fiyatı şuan uygun oldugunda ortalama 20k ether sat. cekiyorum..

uğrastıgım zamana deyiyor, yine banlarsa yine açtırırım..açmazsa yeni hesap

smbllr424

26. ödeme alındı, kanıtlara eklendi  (ok)

ödeme 1-2 dakikada faucethub cüzdana  (ok)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/freebcc-odemeleri/msg586422/#msg586422

broker

Alıntı yapılan: ikose - 10 Eylül 2018, 13:15:11
Recaptcha kendini kilitledi gene 4-5 gündür hiç çalışmıyor
ne yaptıysam düzelmedi
formatıda yeni attırdım tekrar attırmak işime gelmiyor
bunu çok dert edinmesemde tek üzüldüğüm site bu  :S
bendede ayni sorun var  :(