Fidelity Media Ödeme Kanıtları

Başlatan f1b0n4cc1, 17 Eylül 2012, 11:41:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Üye oldum, bir deneyelim bakalım.. Hem de herkes genel performansını görmüş olur...

Hesap review da.. 24-48 saat içinde bilgi döneceklermiş...

Sorry, but your company is not activated yet.
Please, wait for ours confirmation.

ElisaMcCline

:D

Siteyi onaylamaları için, Aylık minimum 30k Amerika ' dan trafik gelmesi gerekiyormuş :)
Kısaca reddedildik :)

Düşünen arkadaşımız çıkarsa bilgisi olsun :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Aralık 2012, 16:38:18
Siteyi onaylamaları için, Aylık minimum 30k Amerika ' dan trafik gelmesi gerekiyormuş :)
Kısaca reddedildik :)

Düşünen arkadaşımız çıkarsa bilgisi olsun :)

Bende kayıt olsam mı diye düşürken bunu bilmem iyi oldu hocam  :D Aylık 30k   Amerika  :g (kk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 07 Aralık 2012, 17:30:43
Bende kayıt olsam mı diye düşürken bunu bilmem iyi oldu hocam  :D Aylık 30k   Amerika  :g (kk)

Aylık 30K Amerika trafiğim olsa, ne işin var ki seninle, şeklinde geri mail göndermek lazım aslında :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Aralık 2012, 18:12:25
Aylık 30K Amerika trafiğim olsa, ne işin var ki seninle, şeklinde geri mail göndermek lazım aslında :D
Bence muhabbetine gönderin hocam  :D Ben olsam gönderirdim  :g :D :D

f1b0n4cc1

yazılanlar yeni gördüm  aylık 30k usa trafik mi ? benim sitem 30 k trafik alıyormuymuş ta beni kabul etmişler ? google dan bile banlı benim site .

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 10 Aralık 2012, 21:07:38
yazılanlar yeni gördüm  aylık 30k usa trafik mi ? benim sitem 30 k trafik alıyormuymuş ta beni kabul etmişler ? google dan bile banlı benim site .

genel trafik TR olduğu için bence bahane buldular.... ;)
Ya da, bilmiyorum ne kadar önce üye oldunuz ama, daha eskisiniz diye eskiye dönük filtre uygulamıyorlardır belki.

f1b0n4cc1