Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 05 Aralık 2013, 20:34:35
Üyeliğim Standart,  sıfır yatırım ile 170 $ çektim şimdiye kadar. Probux gibisi yok. :)

Evet, standart üyeler için en düzgün yerlerden biri.. Ama beğenmiyor bir çok standart nedense.

Yanlız yatırımcı olarak işler biraz daha farklı.. Kötü avg ler var.
ben kâr ettim sanırım.. 7-8 gün sonra kalan refler de gidince daha net bir hesap yapabileceğim.. Ama o kadar az yani kazanç varsa da.

GameHunter

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Aralık 2013, 00:20:19
Evet, standart üyeler için en düzgün yerlerden biri.. Ama beğenmiyor bir çok standart nedense.
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. 1 yılda 170 $ kimse kimseye vermez. Probux reklam tıklaması en basit sitelerden biri. En az vaktimi alan site kendisi.

Aradaki reklamları yakalayamıyorum. Keşke Adallert gibi bir toolbar geliştirseler. Ticket açıp öneri yapacağım.

ptconur

Alıntı yapılan: GameHunter - 06 Aralık 2013, 15:38:31
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. 1 yılda 170 $ kimse kimseye vermez. Probux reklam tıklaması en basit sitelerden biri. En az vaktimi alan site kendisi.

Aradaki reklamları yakalayamıyorum. Keşke Adallert gibi bir toolbar geliştirseler. Ticket açıp öneri yapacağım.

kaç dr ve rr var onunda bilgisini paylaşabilirmisin?

GameHunter

Alıntı yapılan: ptconur - 06 Aralık 2013, 16:07:26
kaç dr ve rr var onunda bilgisini paylaşabilirmisin?

200 RR ve 24 DR var. DR'lerden 3-4 tanesi aktif sadece. Ama 100 tane aktif DR olsa da bir şey fark etmiyor standart üyelere bir katkısı yok.

ElisaMcCline

Standart üyeler için DR den bahsetmek anlamsız... 5 DR full tıklasa günde 1 cent gelir ;)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Aralık 2013, 00:20:19

Biride benim RR ler kafasına göre takılıyor kontrol edebilmek için rr sayısını 20 indirgedim hala başına buyruklar..

Çobanlığımın kötü olduğunu anladım  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6il9in - 07 Aralık 2013, 00:43:03
Biride benim RR ler kafasına göre takılıyor kontrol edebilmek için rr sayısını 20 indirgedim hala başına buyruklar..

Çobanlığımın kötü olduğunu anladım  :D

Yok yaa, proda koyunlar huysuz :P

Coulers79

RR almayın task yapın başka sitelerle uğraşın.

sumercan

................

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]