Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

Kesinlikle katılıyorum...

nukhet

Bir müjdede ben vereyim, yeşil olan exra reklamlara tıklarken bugün site beni sürekli dışarı atıyor, logout oluyorum, tekrar login oluyorum, yine reklam tıklıyorum ve yine site atıyor dışarı beni, bu site sıktı artık yaaa (hydr)

Coulers79

Müjde, hani muştu?  :m  Bu arada forumda bugüne ait bir ödeme paylaşılmış.

nukhet

Az önce yabancı forumda bir ödeme kanıtı paylaşıldı, bizde denesekmi acaba cashout yapmayı

abcb

Vatandaş hemen love probux edalarına başlamış  :g
tabi tabi, o parayı ödemeseydi görürdüm ben seni  :PP

Dene Nükhet'cim bence  ;)

nukhet

Denedim admin dediki 28 Ağustostaki doğum günüme kadar kimseye ödeme yapmayacağım, 28 Ağustosu bekle dedi, bende HAPPY BİRTHDAY dedim
Yahu epeyce para birikti , bugünkü ödeme kanıtı neyin nesi yaaaaa

Coulers79

Sahte kanıt muhtemelen, 28'inde on binler sökül ule paraları diyecek ama ne olacak bakalım.

neon

Şöyle bir Probux forum a gireyim bakayım gelişmeler hakkında ne var ne yok diye.  :) Foruma girdiğime gireceğime pişman oldum.  :) Aboooo küfürler havada uçuşuyor, küfürlerin biri bin para.  :) Millet iyice zıvanadan çıkmış  :D

nukhet

Probuxun forumu bence liselilerle dolu, terbiyeden yoksun aile terbiyesi almamış kişiler, sitede bayanlar olduğunu bildikleri halde hiç utanmaları yok
Tabi herkesi kastetmiyorum tenzih ederim yanlış anlaşılmasın, Birde Mesut top forumdan  banlanınca iyice zıvanadan çıktılar, mesut hoca onların hakkından iyi geliyordu.
Dün gece f....  isimli kullanıcı utanmadan fake bir ödeme kanıtını yabancı forumda paylaştı, sonrada ordaki insanlara sazan dedi, asıl sazan kendisi , ya ENDER HOCAM bir el atın nolur şu probuxa

neon

Gerçekten de lise çağında olan gençlerimizin bu tür davranış içerisinde olmaları toplumumuz için büyük bir yara. Bu kişilerin daha iyi eğitilmeleri, topluma, vatana millete, insanlığa yararlı bireyler olmaları acilen sağlanmalı diye düşünüyorum.