Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Türktür o reklamı veren :PP :D Onaylandı mı değiştirmiştir içeriği belkide :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Ağustos 2014, 02:47:58
Bizim forumda değil, pro forumunda paylaşmazdım :)

Demekki probuxta sizin yüzünüzden bu hale geldi :PP :D aklıma bir şarkı takıldı ,"dön dolaş gene bana gel ,haydi yavrum salına da salına gel " (gyk) :D

ElisaMcCline

Eskiden tanımlanmış reklamlara kredi yüklenebiliyordur ama yeni reklam yaratılmıyordur belki. ???

paragelsinde

Alıntı yapılan: bilqin - 31 Ağustos 2014, 03:21:21
C.Sense de Probux un direk reklamı yapılamıyordu.. Şimdi C.Sende Tıklama yaparken Probux reklamı çıktı  ??? Yasak mı bitti acaba  :)

yasak sebebi nedir hocam orda probux için bilgin avrmı

richman

Büyük ihtimalle herkesin yatırım süresinden 45 gün geçince admin siteyi kapatıp kaçacaktır bu oyalamanın başka sebebi olamaz tüm ödeme işlemcileri ile durduk yere problem yaşamaları ne tesadüf :n

paragelsinde

olduğu kadar site yatırımı geri verdi sonuçta farketmez benim açımdan...

richman

Yaklaşık 1 aydır ödeme yapmıyor, payza açıldı dediklerinden beri belirlenen saatlerde deniyorum hiç bir sonuç yok sonuç olanlarıda gördük paralar ortada yok (scm)

paragelsinde

gitti desene gül gibi sayfa...

actionmanisherooftheworld

site kredisini çoktan tüketti artık ne siteler önerilenler sayfasına taşınmıyor bu scam site hala önerilenler sayfasında  (scm)

leprechaun

modlarımız daha iyi bilir ama benim görüşüm bu site önerilen sayfadan kaldırılmaliki acemi olan arkadaşlar bu site öneriliyor deyip yatırım yapabilir  (dik)