Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Hocam sizi de banlatacak bu lüle benden demesi :D İnsan hesap isimlerini accık değiştirir :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 07 Temmuz 2013, 03:57:54
Hocam sizi de banlatacak bu lüle benden demesi :D İnsan hesap isimlerini accık değiştirir :P

Neo ve pro adminleri beni bir gün iyi benzetecek ama, hadi hayırlısı diyorum zaten :)
Şaka bir yana, adamlar ilişki görmezlerse, uplinelarla uğraşmıyorlar. yoksa çoktaaan çekmişlerdi ipimi :)

arshi

Olsun sen yine de bi düşün derim. Kenarda dursun yani, hani yarın öbür gün bi şey olursa deyü gidecek adres olsun :P Şöyle bi silkelersen hakanusu üç beş bi şey bırakır :D

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 07 Temmuz 2013, 04:13:03
Şöyle bi silkelersen hakanusu üç beş bi şey bırakır :D

haydaaa... şim de hakcansu ya isim üretmeye i başladın?

fkork

bir şey sorayım hazır konusuna girmişken, günlük 150-170 arası tıklayan efler, ne olduysa son günler sırasıyla  54, 34, 12 ve 2 tık yaptılar...  bugün tık yok... avgler adminin dikkatini mi çekti acaba?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 07 Temmuz 2013, 12:35:28
bir şey sorayım hazır konusuna girmişken, günlük 150-170 arası tıklayan efler, ne olduysa son günler sırasıyla  54, 34, 12 ve 2 tık yaptılar...  bugün tık yok... avgler adminin dikkatini mi çekti acaba?
Uzun vadede reflere cenaze namazı kılmak gerekiyor.
Sürekli az az da olsa recycle ile gidenler bunu pek farketmiyor ama aynı reflerle hareket edenler net bir şekilde görüyor.
Refler bir süre sonra bırakıyorlar.

hakanatik01

kesme işaretini unutmuş "hakanus'u "yeni nickim hakanus probuxta yoksa tolgacanın yaşadığı durum söz konusu değil:P dündende hazırmışsın ama he :P

fkork

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Temmuz 2013, 14:05:56
Uzun vadede reflere cenaze namazı kılmak gerekiyor.
Sürekli az az da olsa recycle ile gidenler bunu pek farketmiyor ama aynı reflerle hareket edenler net bir şekilde görüyor.
Refler bir süre sonra bırakıyorlar.

mesele bir anda bıraklmaları..  ref sayısı 150+ iken de aynısı oldu.. bir süre tıklamadı kimse.. sonra kendiliğinden tıklamaya başladılar..:)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Temmuz 2013, 14:26:28
kesme işaretini unutmuş "hakanus'u "yeni nickim hakanus probuxta yoksa tolgacanın yaşadığı durum söz konusu değil:P dündende hazırmışsın ama he :P

ben değil. arshi hazır.. gelsin de gör bakalım neler üretecek..:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 07 Temmuz 2013, 14:32:36
mesele bir anda bıraklmaları..  ref sayısı 150+ iken de aynısı oldu.. bir süre tıklamadı kimse.. sonra kendiliğinden tıklamaya başladılar..:)

Sonra ref mi yükselttin ? Kaç ref var şu anda ?

fkork

ref düşürdüm.... avg düşük olanları saldım.. 79 ref var şu anda...