Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Sana garezi mi var nedir :D
bende hala 0 kesinti görünüyor :D

Hesabın onaysız mı acaba :D ya da birşey olması lazım, niye farklı desin ki :) ?

sicher

Paypal ile Payzadan  yatırımımlarım arası daglar kadar eşit yapip payzadan isticektim ama umdugun payzayı bulamadım belkide ondan olabilir yada goldeni ucuza getirdik ya ondan da yapıo olabilir...

ElisaMcCline

Daha önceki kesintiyi düşünürsek, kesinlikle kayıda değmez bir kesinti, ama yine de ilginç ???
Bir ticket açsaydın bari, öyle golden' ı ucuza getirdim falan diye olurmuymuş yaa :D

sicher

aksam gelince bir ticket atarım :)

tolgacan86

Elisa hocam seninkinde "%0 fee promotion for you" yazıyor ya, sana özel %0 kesinti promosyonu yapmış olmasın, yani belli özelliklerdeki kişilere bu tarz özel bir uygulama yapmış olabilir belki ???

sicher

ticket attım bakalım yarına gelir sonuçlar

bekeli

Kesinti yokken ben de ödeme talep edeyim dedim ama kesinti gözüküyor.
Kişiye özel uygulama var anlaşılan :)

bilalyuzugullu

abicim neo yetmedi pro yuda bağladı adam görüyonuzmu :))  fernando duymasın yalnız bozulabilir bu duruma :))

sicher

Gelen Mesaj :

Hello Muhammetemin,

There is a fee for using PayPal to withdraw from Probux.
Current cashout fees:
PayPal: 3%

Have a nice day.

---
Sincerely,
Mark L.
Probux Ltd.

anladıgım kadarıyla her ne olursa olsun her zaman %3 kesinti yapıyormus...

hakanatik01

Buna karşılık sende Forumdaki fee olmadığını göstern konuyu yollasaydın :)

Neyse bu arda bakıma giricek probux 5 saat sonra şimdik server saati 10 gibi birşeydi  bakıma alacaklarmış kısa sürecekmiş ama genede belli olmaz diyerek tıklarınızı yapmayı unutmayın; (scm) falan sanmayın :P :D

In order to provide a faster and more stable service, we will make some improvements on our server. So, our server must be turned off for about an hour.
It will start at 2014-02-27 15:50:00 (server time), and should not take more than sixty minutes.

You can see the server time at the view ads page:

Thank you for understanding.